Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sami Çakır çok korkuttu! Hastaneye kaldırıldı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır çok korkuttu. Ankara Şehir Hastanesine kaldırıldı

AK Parti Kocaeli Milletvekili

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Sami Çakır, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki odasında rahatsızlandı.
Kalp krizi geçirdiği iddia edilen ancak daha sonra kalp ritim bozukluğu nedeniyle rahatsızlık yaşadığı ifade edilen Sami Çakır, hemen Ankara Şehir Hastanesine kaldırıldı.

ANJİYO OLACAK

Genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilem Sami Çakır, bu akşam doktor gözetiminde geceyi geçirecek. Vekil Çakır, yarın sabah anjiyo olacak. Operasyonun ardından bir süre daha hastanede gözetim altında tutulacak Çakır’ın sonrasında taburcu olması bekleniyor.
Nokta Gazetesi olarak Sami Çakır’a Allah’tan acil şifalar diliyoruz.

SAMİ ÇAKIR KİMDİR?

Sami Çakır 1958’de Trabzon’da dünyaya geldi. İlkokulu Trabzon’da okuyan Çakır, ortaokul ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Ankara Üniversitesi’den Tarih bölümünden mezun oldu.
Antalya Lisesi’nde Tarih Öğretmenliği, Genelkurmay Askeri Tarih ve Stratejik Etüt Başkanlığı’nda ise Tarih Uzmanı olarak çalıştı. 1985 yılından itibaren çeşitli bankalarda üst düzey yönetici görevlerinde bulundu.
Milli Türk Talebe Birliği üyeliğinde bulundu. Refah Partisi Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. MÜSİAD İzmit Şubesi , Ensar Vakfı İzmit Şubesi, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi yönetim kurulu üyeliği görevlerini üstlendi.
26 ve 27. Dönemlerde Kocaeli Milletvekili seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonu ve İçişleri Komisyonu Üyesi olarak görev yaptı.
14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti’den 28. Dönem Kocaeli Milletvekili seçilen Sami Çakır, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesidir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş
Sıradaki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan BM’de Uygur Türkleri mesajı: Çin ile…