Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu masaj salonundan paylaştı… Sıfır makyajlı hali olay yarattı!

Gerek kariyeri gerek ise de özel hayatı ile son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, son olarak masaj salonundan yayınladığı bir fotoğraf karesi ile adından söz ettirdi. İşte o kareye dair ayrıntılar…

Gerek kariyeri gerek ise

Seneler önce annesinin Özcan Deniz’e Instagram üzerinden mesaj atması ile yıldızı parlayan ve Deniz ile Nurgül Yeşilçay’ın filminde rol alarak sektöre giriş yapan Afra Saraçoğlu, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Söz konusu filmin ardından birçok dizi projesinde rol alan şimdilerde ise Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını’nda ‘Seyran’ karakterine hayat veren Saraçoğlu, oyunculuk performansı ile bir hayli dikkat çekiyor.

Yalı Çapkını ile yakaladığı başarı neticesinde markaları da peşinden koşturan Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz günlerde yılın 3’üncü anlaşmasına imza attı. Kozmetik, giyim derken bir çikolata markasının da yüzü olan Saraçoğlu kazancına kazanç ekledi.

Afra Saraçoğlu’nun kariyerinin yanı sıra özel hayatı da son dönemlerde magazinde en çok konuşulan konu başlıklarından biri olarak öne çıktı. Yaz aylarında partneri Mert Ramazan Demir ile denizin ortasında dudak dudağa görüntülenen sonrasında ise ‘Hayatımda kimse yok’ diyerek akılları karıştıran Saraçoğlu, geçtiğimiz günlerde Demir ile birlikte arabaya binerken görüntülendi. İkilinin bir dönem ayrıldığı ancak şu an ilişkilerine bir şans daha vermeye karar verdikleri ileri sürüldü.

Saraçoğlu’nun kariyeri ve özel hayatı bir hayli dikkat çekerken ünlü isim son olarak sosyal medya hesabı aracılığı ile yayınladığı bir fotoğraf karesi ile gündeme geldi. Bir masaj salonundan paylaşımda bulunan Saraçoğlu’nun doğal güzelliği olay yarattı.

HAVLULU POZ

Instagram hesabını aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alan Afra Saraçoğlu, son olarak masaj salonundan yayınladığı kare ile adından söz ettirdi. ‘Yok böyle bir masaj’ notu ile havlulu bir pozunu paylaşan Saraçoğlu’nun yüzünde makyaj olmadığı da dikkatlerden kaçmadı.

ÇOK BEĞENİLDİ

Genç oyuncu Afra Saraçoğlu’nun masaj salonundan paylaştığı fotoğraf karesi kısa süre içerisinde Instagram’ın gündemine oturdu. Saraçoğlu’nun makyajsız pozu, sosyal medya kullanıcıları tarafından çok beğenildi.