Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sandık Kokusu’nda şoke eden final sahnesi! Atilla’nın kardeşi o isim çıktı… İzleyici şaşkın!

Show TV’nin yeni sezon dizilerinden olan ve kısa süre içerisinde de izleyicileri etkilemeyi başaran Sandık Kokusu, son olarak 10’uncu bölümü ile ekranlara geldi. Bir kez daha izleyicisini ekranları başlarına kilitlemeyi başaran dizinin hikayesi resmen yön değiştirdi. Bölümün final sahnesi, olay yarattı.

Show TV'nin yeni sezon

Hem kadrosu hem de farklı hikayesi ile yeni dönemin en dikkat çeken yapımları arasında yer alan Sandık Kokusu, milyonlarca izleyici tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Kadrosunda hem tecrübeli oyunculara hem de genç yeteneklere yer verilen Sandık Kokusu’nda bir sonraki bölümde neler yaşanacağının pek de tahmin edilebilir olmayışı, izleyicileri oldukça cezbediyor.

Başrollerinde Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memilli, Özge Özpirinçci ve Meriç Aral gibi isimlerin yer aldığı Sandık Kokusu, son olarak geçtiğimiz akşam yayınlanan 10’uncu bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Bölümü büyük bir heyecan ile takip eden izleyiciler, son sahnede resmen şok geçirdi. Bu durum reytinglere de direkt olarak etki etti. İşte Sandık Kokusu’na dair son gelişmeler…

MERT BİR GELDİ PİR GELDİ

Show TV’nin yeni dönem rekortmenlerinden olan Sandık Kokusu, reytingleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Her bölümü heyecan ile beklenen dizi milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilirken yayınlanan son bölümde yaşananlar resmen olay yarattı.

10’uncu bölümü ile beğeni toplayan Sandık Kokusu’nda şaşırtan bir gelişme yaşandı. Bu hafta yayınlanan bölümde Atilla, kardeşi Mert ile bir araya geldi. Final sahnesinde karşı karşıya gelen kardeşler, izleyicileri hayrete düşürdü. Mert’in kapısını çalan Atilla’nın kardeşi ile arasında yaşanan gerilim, merak uyandırdı. İkilinin bundan sonra nasıl bir ilişki yürütecekleri ise gelecek hafta yayınlanacak olan 11’inci bölümde şekillenmeye başlayacak.

REYTİNGLERDE BÜYÜK BAŞARI

Sandık Kokusu’nun yayınlanan son bölümü AB ve ABC1 gruplarında ortalamanın üzerine çıktı. Tüm kişilerde 7’nci olan yapım, AB ve ABC1 kategorilerinde ise 3’üncü oldu. Ayrıca yeni bölüm #SandıkKokusu etiketi ile yaklaşık olarak 2 saat boyunca X’in TT listesinde yer almayı başardı.