Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu onur Oya Küçükateş Karakuş’un!

Avrupa Ümit – Genç – U21 Karate Şampiyonası Gürcistan’ın başkenti Tiflis kentinde sona erdi. Avrupa hakemlik sınavında ilimiz karate hakemlerinden Oya Küçükateş Karakuş yapılan teorik ve pratik sınavlarını başarıyla geçerek Avrupa’da görev yapacak ilimizin ilk kadın hakemi oldu.

Avrupa Ümit – Genç

İLK KEZ GİRDİĞİ SINAVDA BAŞARILI OLDU
Gölcük Belediye Tesisleri’nde Gölcük Halk Eğitim Merkezi step aerobik kurs antrenörlüğü yapan Oya Küçükateş Karakuş, karate hakemliğinde başarılı performansıyla göz doldurdu. Merkez Hakem Kurulu’nca uygun görülen, “Avrupa Hakemlik Sınavına” ilk defa girip başarılı olan, ilimizin ilk Avrupa kadın hakemi olması kentimiz açısından gurur kaynağı oldu.

BAŞARMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIM
Avrupa karate hakemlik kokartını ilk sınavında başarıyla kazanmanın gururunu yaşayan Karakuş şu şekilde konuştu: İlk sınavımda başarılı olmak gurur vericiydi, daha önce Balkan hakemlik sınavlarına da katıldım fakat bu sınav heyecanı farklı idi. Başarmak için çok çalıştım, kendime güvenim tamdı, başaracağıma inandım ve de başardım.

TEŞEKKÜR EDERİM
Çıkmış olduğum uzun ve emek dolu bu yolda yanımda olan desteklerini esirgemeyen öncelikle aileme, arkadaşlarıma ve hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu mutluluğumu samimiyetle paylaşan herkese de kalben iyi dileklerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum. Allah hepimizin yolunu açık etsin.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu
Sıradaki Haber Metin Özkan’dan ağabeyi Bayram Özkan için teşekkür