Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını’nda beklenmedik gelişme! Pelin ve bebek öldü, sosyal medya ayağa kalktı… ‘Seyran hiç akıllanmayacak’

Star TV’nin ilgi ile takip edilen yapımlarından Yalı Çapkını, son olarak dün akşam yayınlanan bölümü ile ekranlara geldi. Pelin’in apar topar hastaneye kaldırılmasının ardından Ferit ve Seyran’ın yaşadıkları sosyal medyayı ayağa kaldırdı. İşte Yalı Çapkını’nın son bölümünde yaşananlara dair ayrıntılar…

Star TV’nin ilgi ile

Konusu Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayesinden esinlenilen Yalı Çapkını, son dönemlerin en çok seyredilen projelerinden biri olmaya devam ediyor. Uzun süredir bir aşk hikayesine tanıklık etmeyi bekleyen izleyiciler, dizinin yayınlanan her bölümünde resmen ters köşe oluyor.

Geçtiğimiz sezonun sonunda diziden ayrılan ve seyirciye rahat bir nefes aldıran Pelin karakteri, bu sezonun başında hamile olarak yurt dışından dönmüştü. Çocuğun Ferit’ten olduğunu söyleyerek izleyicileri şaşkına çeviren Pelin, Seyran ile Ferit’in ilişkisini de dönülemez bir yola sürüklemişti.

Öğrendiklerinden sonra evden ayrılan ve tek başına bir hayat mücadelesi vermeye çalışan Seyran yaşadıklarını sindirmeye çalışırken Korhan ailesinden de öç almak istemişti. Ferit ise bir yandan çocuğunu taşıyan Pelin ile bir yandan da aşık olduğu Seyran ile kafayı bozmuştu.

Bu sezonda yaşanan bomba gibi gelişmeler ile herkesi şaşkına çeviren Yalı Çapkını, son olarak dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile ekranlara geldi. Pelin ile birlikte olduğunu ve çocuğun babasının kendisi olabileceğini ileri süren Serter, yeni bölümde de ön plana çıktı. Pelin’in fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılmasının ardından bölümde duygusal sahnelere yer verildi. Bölümün final sahnesine ise Mert Ramazan Demir’in oyunculuğu damga vurdu.

ÖNCE BEBEK SONRA PELİN

Serter’in geri dönüşü ile birlikte sırrı açığa çıkan Pelin, fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırıldı. Durumu giderek ağırlaşan Pelin önce bebeğini kaybetti sonrasında ise gözlerini kısa süreliğine açarak Ferit’i sayıklamaya başladı.

Pelin’in kendisini görmek istediğini öğrenen Ferit, ne yapması gerektiğini Seyran’a sordu. Seyran ise Ferit’e destek vererek Pelin’i hayata döndürmesi için elinden geleni yapması gerektiğini belirtti.

Pelin’in yanına giren Ferit onun ile her şeyin yoluna gireceği yönünde bir konuşma yaparken işler bir anda kötüleşti. Fenalaşan Pelin, Ferit’in gözleri önünde öldü. O sahneye Mert Ramazan Demir’in dokunaklı oyunculuğu damga vurdu.

FERİT- SEYRAN İLİŞKİSİ NE OLACAK?

Pelin ölmeden önce çocuğun Serter’den olduğu ortaya çıkmıştı. Üst üste gelen olaylar sebebi ile şok geçiren Ferit, teselliyi yine Seyran’da aradı. Seyran’a ‘Senden başka kimsem yok’ diyen Ferit’in aşkının hale diri olduğu görüldü. Ferit’e destek olmaktan bir an olsun vazgeçmeyen Seyran için ise seyirciler tarafından ‘Sen akıllanmazsın’ gibi yorumlar yapıldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özellikle Ortadoğu'daki kadınların büyük hayranlığını
Sıradaki Haber Burak Özçivit kadınlar tarafından talep gördükçe daha çok kazanıyor