Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Oba Makarna Halka Arz SON DAKİKA: Oba Makarna Halka Arz Ne Zaman? OBAMI Halka Arz Kaç Lot Verir? Oba Makarna Kimin?

Halka arz takvimi inceleyen vatandaşlar Oba Makarna son dakika duyurusuna odaklandı. Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. halka arz başvurusu onaylandı. Oba Makarna halka arz talep toplama ve işlem tarihi belli oldu. Peki, Oba Makarna kimin? Oba Makarna halka arz ne zaman? İşte yanıtı..

Halka arz takvimi inceleyen

Oba Makarna son dakika açıklandı. Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. halka arz bilgisi geldi. Oba Makarna halka arz ne zaman araştıran vatandaşlar son duruma odaklandı. 16 Şubat 2024 Cuma günü SPK tarafından 2024-11 numaralı bültende onaylanan Oba Makarna halka arz tarihi belli oldu. Halka arz alım satım yapan vatandaşların dört gözle beklediği Oba Makarna kimin araştırıldı. Peki, Oba Makarna kimin? Oba Makarna halka arz ne zaman? Oba makarna halka arz kaç lot verir? İşte merak edilenler..

OBA MAKARNA HALKA ARZ NE ZAMAN?

Oba Makarna halka arz onayı geldi. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı alan Oba Makarna halka arz taslak izahname detayları belli oldu. Oba Makarna halka arz 96.336.345 adet hissesini bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi kullanacak. 21-22-23 Şubat tarihlerinde talep toplaması beklenen Oba Makarnacılık San. ve Tic. A.Ş. halka açıklık oranı yüzde 20 olarak belirlendi. Borsa İstanbul Yıldız Pazarda işlem görecek olan Oba Makarna halka arz süreci Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. konsorsiyum tarafından yürütülecek. Oba Makarna hisse T1-T2 bakiye kullanılamayacak. Oba Makarna lot fiyatı 39,24 TL olacak. Ona Makarna hisse kodu OBAMI sermayesi toplamda 96 milyon 336 bin 345 adet pay satışa sunulacak.

OBA MAKARNA KİMİN?

Oba Makarna kimin merak edenler için hemen belirtelim ki Yıldız Holding ve Japon gıda devi Nissin Foods Holdings Oba Makarna’yı satın aldı. Nissin Yıldız şirketinin Sakarya’nın Hendek ilçesinde bulunan Piyale makarnaya ait olan makarna üretim tesislerini Oba Makarna devraldı. Makarna, irmik ve un üretim tesisleri bulunana ihracat devi Oba Makarna halka arz onayı aldı.