Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı 127. Bölüm İZLEME EKRANI: TRT1 Gönül Dağı 127 Bölüm Full İzle! Gönül Dağı Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça TAMAMI

Gönül Dağı 127 bölüm izle ekranına, “Bu roket yapılırsa eğer uzaya çıkan ilk Türk roketi olacak amcaoğlu” sözü damga vurdu. Cumartesi günlerinin bozkır dizisi Gönül Dağı yeni bölümde amcaoğulları uzaya çıkan ilk Türk roketi yaptı. Gönül Dağı Yasemin’in vedasıyla Taner ve Selma derin bir nefes aldı. İşte Gönül Dağı 127 bölüm full izle ekranı..

Gönül Dağı 127 bölüm izle linki geldi. 17 Şubat Cumartesi günü ekrana gelen Gönül Dağı yeni bölümde amcaoğullarının yeni marifeti uzay roketi oldu. Taner, Ramazan ve Veysel bu kez uzaya çıkan ilk Türk roketi için çalışmalara başladı. Kadrosunda  yer alan bozkır dizisi Gönül Dağı 127. bölüm izle amcaoğulları hayallerini nihayet gerçekleştirdi. Yasemin’in yol açtığı büyük kriz önlenince bütün aile derin bir nefes aldı. Senin gönlüne dünya sızmış Ciritçi Abdullah sözünü duyan izleyiciler Gönül Dağı yeni bölümde neler yaşanacak merak etti. İzleyicilerin dört gözle beklediği Gönül Dağı 127. bölüm izle full HD tek parça ekranı geldi. İşte TRT canlı Gönül Dağı 127. bölüm izle ekranı..

GÖNÜL DAĞI 127 BÖLÜM İZLE CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=jw2ZMDyUcvk

GÖNÜL DAĞI 127 BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA

17 Şubat Cumartesi günü ekran macerasına kaldığı yerden devam eden Gönül Dağı 127 bölüm amcaoğulları kasabalının güvenini tekrar kazandı. İşlerine devam ederken ağıla roket çalışmasıyla ilgili bir profesör ve ekibi geldi. Amcaoğulları yardım isteği karşısında ne yapacak merak edenlere ilk Türk uzay roketi müjdesi geldi. Gönül Dağı yeni bölüm Selma, roketle ilgili işin içinden çıkamayan Taner’i sürpriz yaparak bir yere götürdü. Öte yandan Ramazan, Dişçi Musa’nın evini temizlerken bir kitap buldu. Erkan liseden arkadaşı İrem’le görüşmeye başlayınca olanlar oldu. Mevsim, Seyfettin’in aşk ilanına nasıl bir cevap verecek merak edildi. Emeklerinin karşılığını gören Taner ve amcaoğullarının roket denemesi başarılı olunca Gedelli köyünde bayram masaları kuruldu. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Gönül Dağı 127 bölümde..

DİĞER VİDEOLAR