Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti İl Başkanı’ndan polise: Haddini bileceksin, FETÖ’cü müsünüz?”

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize’deki mitingi öncesinde AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar emniyet ekiplerine, “Haddini bileceksin be aslanlık yapmayın. Arkadaşım ben il başkanıyım” dedi. 

31 Mart'ta yapılacak olan

31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan miting turlarına Rize’de dün gerçekleştirdiği mitingle devam etti. Erdoğan’ın Rize’deki mitingi öncesinde AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar’ın polislerle girdiği diyalog dikkat çekti. Ayar, polislere; “Haddini bileceksin be aslanlık yapmayın. Arkadaşım ben il başkanıyım. Ben bu mitingin sahibiyim, beni geçireceksin. Hayret bir şey ya siz ajan mısınız? FETÖ’cü müsünüz?” dedi.

“TERBİYESİZLİK ETMEYİN”

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar yanında yer alan partililerle birlikte, polis memurlarının yanına gitti. Ayar, bariyerlerin bulunduğu alandan yanındakilerin içeri alınmasını isterken, emniyet ekipleri ise güvenlik nedeniyle bu alandan kimsenin alınmadığını söyledi. Yaşanan tartışmada AK Parti İl Başkanı Ayar, polise; “Haddini bileceksin be aslanlık yapmayın. Arkadaşım ben il başkanıyım. Ben bu mitingin sahibiyim, beni geçireceksin. Hayret bir şey ya siz ajan mısınız? FETÖ’cü müsünüz? Nesiniz ya terbiyesizlik etmeyin” dedi.