Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Çarşısı 3.yılını kutladı

Çevreye ve insana saygılı üretim yapmak isteyen üreticileri bünyesine katarak her geçen gün büyüyen İzmit Çarşısı, 41 Burda AVM’de kurulan satış stantlarıyla 3. yılını kutladı.

Çevreye ve insana saygılı

İzmit Çarşısı, çevre ve insan odaklı üretim anlayışını destekleyen üreticileri bünyesine katarak her geçen gün büyümeye devam ediyor. 41 Burda AVM’de açılan satış stantlarıyla 3. yılını kutlayan İzmit Çarşısı, İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Good4Trust işbirliğinde 2021 yılında faaliyete geçmişti.

STANTLAR ZİYARETÇİLERE AÇILDI

3. yıldönümü kutlamalarında, İzmit Çarşısı’na üye olan üreticilerin ürünlerinin sergilendiği stantlar ziyaretçilere açıldı. Good4Trust’un Kurucusu ve Kışkırtıcısı Dr. Uygar Özesmi, stantları gezip üretici kadınlara tebriklerini iletti ve hediyeler takdim etti. Ayrıca, etkinlikte İzmit Belediye Bandosu’nun gerçekleştirdiği müzik performansı da katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Dr. Uygar Özesmi, yaptığı açıklamada, “İzmit Çarşısı’nda bugüne kadar 250’nin üzerinde üreticiye ulaştık. Toplamda 25 binden fazla ürünü olan ve çeşitli alanlarda üretim yapan insanlarımız var. Üreticilerimize sadece satış platformu sunmakla kalmıyor, aynı zamanda eğitim olanakları da sağlıyoruz. Üretici kadınların kapasitelerini artırmak, dayanışma ve işbirliği ağını güçlendirmek için 3 yıldır çalışıyoruz ve bu çalışmalara daha da uzun yıllar devam etmeyi umuyoruz” dedi.

“BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdür Vekili Burcu Bineklioğlu ise, “İzmit Çarşısı’nın 3. yılını kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 3 yıl önce Good4Trust işbirliğiyle başladığımız bu projede ücretsiz dükkan imkanı sunuyoruz ve büyümeye devam ediyoruz. Her hafta yeni stantlarımızla İzmit Çarşısı’nı zenginleştiriyoruz. Bugün de burada bu güzel etkinliği gerçekleştirmekten dolayı mutluyuz” şeklinde konuştu.