Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Serenay Sarıkaya’dan uçakta ‘bakım’ pozu! Sıfır makyajlı hali dikkat çekti

Senelerdir sektörde olmasına rağmen özellikle son dönemlerde yakaladığı güçlü çıkış ile adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya, son olarak Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınladığı bir pozu ile gündeme geldi. Sarıkaya’nın uçaktan yaptığı paylaşım, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. İşte detaylar…

Senelerdir sektörde olmasına rağmen

Seneler önce bir güzellik yarışması ile adını duyuran sonrasında ise oyunculuğa geçiş yaparak hızlıca birçok projede yer almaya başlayan Serenay Sarıkaya, zaman içinde ortaya koyduğu yeteneği ile milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmeye başlandı. Yaklaşık olarak 10 yıl kadar önce Star TV’nin reyting rekortmenliğini üstlenen ‘Medcezir’ isimli projede ‘Mira’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu, sonrasında ise ana akım medya işlerinden koparak dijitale yöneldi.

Fi, Şahmaran gibi Netflix projeleri ile adından söz ettiren Serenay Sarıkaya, senelerdir devam eden televizyon suskunluğunu geçtiğimiz sezonun başında ‘Aile’ isimli proje için bozdu. Nejat İşler, Nur Sürer, Canan Ergüder ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimlerin yer aldıkları Aile’de ‘Derin’ karakterine hayat veren Sarıkaya, milyonların beğenisini kazandı.

Aile’nin geçtiğimiz haftalarda final yapmasının ardından kendi kabuğuna çekilen Sarıkaya, bir süre önce Netflix için çekilen ‘Kimler Geldi Kimler Geçti’ isimli proje için kameraların karşısına geçmişti. Söz konusu yeni dizinin ne zaman yayınlanacağı Sarıkaya’nın hayranları tarafından merak edilirken ünlü oyuncu bir süredir devam eden sessizliğini Instagram paylaşımı ile bozdu. Sarıkaya’nın uçaktan paylaştığı o fotoğraf karesi kısa süre içerisinde sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

UÇAKTAN MAKYAJSIZ PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabını pek de aktif olarak kullanmayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Aile’nin final yapmasının ardından kabuğuna çekilmişti. Sarıkaya’nın yoğun geçen çekimlerin ardından dinlenmek istediği düşünülürken ünlü oyuncu sessizliğini bir fotoğraf paylaşımı ile bozdu. Uçaktan bir fotoğraf yayınlayan Sarıkaya’nın makyajsız pozu, sosyal medya kullanıcıları tarafından çok beğenildi.

DİKKATLERDEN KAÇMADI

Serenay Sarıkaya’nın uçaktan yaptığı doğal paylaşımı Instagram’ın gündemine otururuken güzel oyuncunun gözünün altına yerleştirdiği bakım ürünü de dikkatlerden kaçmadı.