Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor 2. Eleme Adayı Kim Oldu BELLİ OLDU: Survivor Dokunulmazlık Kim Aldı? 18 Şubat Survivor Potaya Kim Girdi?

Survivor ikinci eleme adayı kim belli oldu. 18 Şubat Pazar akşamı ekrana gelen Survivor All Star 2024 yarışında dokunulmazlık oyunu heyecanı tavan yaptırdı. Gerilim ve tansiyonun hiç düşmediği Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan takım merak edildi. Peki, Survivor dün kim aday oldu? Survivor 2. eleme adayı kim oldu? İşte yanıtı..

Survivor ikinci eleme adayı

TV8 canlı Survivor All Star 2024 yarışı başladı. Mücadelenin hız kesmediği Survivor son bölüm izle full 37. bölüm ekranı izleyenler şok üstüne şok yaşadı. Hem Kırmızı hem Mavi takım karıştı. Acun Ilıcalı ve ekibin güçlükle ayırdığı Survivor son bölüm gelişmeleri merak konusu oldu. İzleyicileri ekran başına çivileyen Survivor eleme adayları netleşti. Survivor Hakan ve Ogeday kavgası ekran başındaki izleyiciyi hop oturup hop kaldırdı. Heyecan ve mücadelenin iyice kızıştığı Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı açıklandı. Peki, Survivor dün kim aday oldu? Survivor potaya kim girdi? Survivor ikinci eleme adayı kim? İşte yanıtı..

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

18 Şubat Pazar akşamı izlenen Survivor All Star 2024 son bölüm dokunulmazlık oyunu oynandı. Açlıkla başı dertte olan Survivor 2024 kadrosu heyecanı tavan yaptı. Gerilim ve kavga seslerinin arşa çıktığı Survivor’da ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi Takım oldu. TV8 ekranı takip eden izleyiciler Survivor 18 Şubat Pazar akşamı 37. bölüme odaklandı. Survivor dün akşam kim kazandı haftanın ikinci dokunulmazlık oyununun oynandığı Survivor 37. bölüm Kırmızı ve Mavi takım yarışmacıları kıyasıya mücadele etti.

SURVİVOR 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2. eleme adayı kim oldu sorusunun yanıtı Mustafa Kemal oldu. 18 Şubat Pazar akşamı yayınlanan Survivor All Star 2024 yarışında sesler yükseldi. Tansiyonun bir an olsun düşmediği Survivor son bölüm yarışmacılar zorlu parkurda kıran kırana savaştı. Mavi takım dokunulmazlık oyununu kazandı ve eleme gecesi Kırmızı takım için başladı. bir erkek yarışmacı Survivor eleme potasına gitti. Bu hafta erkek potasının yapıldığı Survivor’da Ogeday ve Hakan arasındaki kavga ardından Acun Ilıcalı, “Kayıtları seyretmemiz lazım. Oylama bittikten sonra diğer konseyi çekeceğiz, onu da yarın seyircilerimize seyrettireceğiz” dedi.