Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ozan Güven’in yeni dizisi Taş Kağıt Makas’a dayak sahneleri damga vurdu! Sosyal medya ayağa kalktı

Bir döneme dizi ve filmleri ile damga vuran ancak bir süre önce eski kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddiaları ile gündeme gelerek mahkemelik olan Ozan Güven, son olarak yeni dizisi ile dikkat çekti. Taş Kağıt Makas’ın yayınlanan yeni fragmanına, dayak sahneleri damga vurdu. İşte yeni diziye dair ayrıntılar…

Bir döneme dizi ve

Senelerce hem sinemanın hem de televizyonun aranan yüzleri arasında yer alan ve bu sayede de geniş bir hayran kitlesine hitap etmeyi başaran Ozan Güven, geçtiğimiz yıllarda hayranlarını şoke eden bir iddia ile gündeme gelmişti. Bir süre aşk yaşadığı Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiaları ile gündeme gelene Güven, ayrıca mahkemelik de olmuştu.

Deniz Bulutsuz olayının ardından setlerden elini eteğini çeken Ozan Güven, uzun bir aranın ardından ekranlara geri dönme kararı aldı. Kanal D’nin yeni projesi Taş Kağıt Makas ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Güven’in nasıl bir karaktere hayat vereceği merak edilirken kanaldan yeni bir tanıtım geldi. Yakın zaman içerisinde ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin yeni fragmanı, gündeme bomba gibi düştü.

TAŞ KAĞIT MAKAS’IN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Kadına yönelik şiddet iddiası ile yargılanmaya devam eden Ozan Güven, seneler sonra setlere geri döndü. Olayın ilk duyulduğu an itibari ile yoğun bir kamuoyu baskısına maruz kalan Güven, Kanal D’de yayınlanacak olan Taş Kağıt Makas: Hayat Oyunu isimli dizi ile el sıkıştı.

Bir süre önce okuma provası ile gündeme gelen Taş Kağıt Makas: Hayat Oyunu, son olarak ilk bölümünün tanıtım videoları ile dikkat çekti. Güven’in yanı sıra Hande Ataizi ve Ekin Koç gibi isimlerin de rol aldıkları dizinin yayın tarihi, 28 Şubat 2024 olarak duyuruldu.

O SAHNE ÇOK KONUŞULDU

28 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak olan ilk bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak olan Taş Kağıt Makas’ın fragmanı olay yarattı. Dizide Harun karakterine hayat veren Ozan Güven’in dayak yediği anlar, fragmana damga vurdu. Harun’u dövenin Burak Yörük’ün canlandırdığı Fecir karakteri olduğu görüldü.