Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karamürselli Merih resmen Al Ahli’de

Suudi Arabistan ekibi Al Ahli, İtalya’nın Atalanta takımından milli futbolcu Merih Demiral’ı transfer etti.

Suudi Arabistan ekibi Al

Al Ahli Kulübü, Merih Demiral transferini X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımla duyurdu. Transfer duyurusunda görüşlerine yer verilen Merih, “Kaybetmeyi sevmem. Takımımın her zaman zirvede olmasını istiyorum. Taraftarlarımız her stadı adeta bir yanardağa çeviriyor. Takımın ilk maçtaki performansını izledim ve gerçekten etkilendim. Onların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Savaşmaya hazırım.” ifadelerini kullandı.

MERİH DEMİRAL KİMDİR?

Fenerbahçe altyapısında yetişen 25 yaşındaki futbolcu, Portekiz’de Alcanenense, Sporting Lizbon, Türkiye’de Alanyaspor ve İtalya’da Juventus forması giydikten sonra Atalanta’ya transfer oldu. İki sezonluk Atalanta kariyerinde 70 maça çıkan Merih, 3 gol kaydetti. Al Ahli, daha önce Edouard Mendy, Roger Ibanez, Franck Kessie, Allan Saint-Maximin, Riyad Mahrez ve Roberto Firmino gibi önemli isimleri kadrosuna katmıştı.

KARAMÜRSEL İDMANYURDU PARA KAZANACAK MI?

Suudi Arabistan Süper Ligi takımlarından Al Ahli’ye transfer olan Merih, memleketinin kulübü Karamürsel İdmanyurdu’na para kazandıracak mı? sorusu da yanıt buldu. Konu ile ilgili Karamürsel İdmanyurdu Kulübü Başkanı Cihan Yardım, Nokta Gazetesi’ne konu hakkında bilgi verdi ve şu ifadelere yer verdi: Öncelikle Merih kardeşime hayırlı ve uğurlu olsun. Onunla ne kadar gurur duysak azdır. Bizleri, şehrini ve ülkesini gittiği her yerde en iyi şekilde temsil ediyor. Yeni kulübünde de kendisine sonsuz başarılar diliyoruz. Merih, Karamürsel İdmanyurdu’nda futbola başladı ve bu nedenle yaptığı uluslar arası transferlerde kulübümüz para kazandı. Son olarak gittiği Al Ahli transferinin üzerinden de bir miktar para alacağız diye biliyorum. Avukatımız ile daha görüşmedim. Merih imzayı atacak ardından ayrıntıyı avukatımızdan öğreneceğim. Anlaşmanın koşulları nedir? Bizi nasıl kapsıyor. Şu da var… Belki de hiç alamayacağız. Net konuşmak istersen bu işin neresindeyiz inanın bilemiyorum.