Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rizeliler Derneği başkanı görevini bırakıyor

Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı Ekrem Kumuşoğlu görevini bırakıyor. Kumuşoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla teşekkür mesajı yayınladı.

Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı

Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı Ekrem Kumuşoğlu görevine veda ediyor. Kumuşoğlu sosyal medya hesabından veda mesajı yayınlayarak teşekkür dileklerini iletti.

Ekrem Kumuşoğlu Facebook hesabından yaptığı paylaşımda; “Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı olarak görev yaptığım süre zarfında, sizlerle birlikte çalışmanın, birlikte güzel işlere imza atmanın verdiği mutluluğu kelimelerle ifade etmek zor. Ancak, kariyer planlamam gereği yaklaşan genel kurulda aday olmayacağımı ve bayrağı yeni başkan adayımız ve önceki Dönem Başkanımız Osman Çakır’a devredeceğimizi sizlere duyurmanın zamanı geldi. Bu kararı vermek kolay olmadı; ancak değişim ve yenilenme her zaman için önemlidir. Görevim boyunca, beraber çalıştığım her bir yönetim kurulu üyesiyle, her bir hemşehrimle kurduğum bağ, hayatımın en değerli hazineleri arasında yer alacak ve hayatta olduğum sürece emrinize her daim amade olmaya devam edeceğim” dedi.

“DENEYİMLER, BİR AİLE OLARAK BÜYÜME FIRSATI VERDİ”

Kumuşoğlu deneyimlerin sadece bir dernek olarak değil, bir aile olarak büyüme fırsatı verdiğini belirtirken; “Eşime, kızıma ve yönetim kurulumuzdaki tüm değerli dostlarıma; göstermiş olduğunuz anlayış, destek ve güven için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerle birlikte geçirdiğim her an, bu yolculuğu unutulmaz kıldı. Rizelilere ve Rizelilere yakışır bir şekilde hizmet etme gayreti içinde olduk. Birlikte güldük, bazen zorluklarla karşılaştık, ama hep birlikte aştık. Tüm bu deneyimler, bize sadece bir dernek olarak değil, bir aile olarak da büyüme fırsatı verdi” sözlerini kullandı.

“YENİ BİR DEĞİŞİMİN MÜJDECİSİ”

Veda etmek yerine yeni bir değişimin müjdecisi olarak bu değişimi karşıladığını sözlerine ekleyen Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı Ekrem Kumuşoğlu, “Osman Çakır başkanıma ve yeni yönetim kurulu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Eminim ki onlar da Rizeliler Derneği’nin bayrağını daha da yükseklere taşıyacaklar. Ben de her zaman sizlerin bir parçası olarak kalacağım ve destek vermeye devam edeceğim. Veda etmek yerine, yeni bir başlangıcın müjdecisi olarak bu değişimi karşılıyorum. Herkese sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler dilerim” diyerek paylaşımını sonlandırdı.