Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tepkiler dinmiyor Acur’dan Yılmaz’a: Bardağı taşırdı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, eski Refah Partisi Rize Milletvekili Şevki Yılmaz’ın II.Abdulhamit’in torununun düğünündeki yaptığı konuşmasına tepki gösterdi. Acur, “Bu açıklamalar artık bardağı taşımıştır. Haddini bil Şevki Yılmaz” dedi.

İYİ Parti Kocaeli İl

Şevki Yılmaz’ın II. Abdülhamid’in 4. kuşak torunu Orhan Osmanoğlu’nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu’nun nikah şahidi olduğu düğününde yaptığı konuşmaya tepkiler dinmiyor. Yılmaz, düğünde, “Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum” demişti.

“BARDAĞI TAŞIRDI”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur yaptığı açıklamada, “Gerek siyasi hayatı boyunca gerekse sonrasında provokatif, halkı birbirine düşman etmeyi hedefleyen açıklamalarıyla gündeme gelen Şevki Yılmaz, sanıyoruz ki eski görevini yeniden üstlenmiştir. Siyasi hayatında emperyalizmin hedeflerinin ülkemizde gerçekleşmesi için büyük çaba harcayan Şevki Yılmaz’ın son açıklamaları ise bardağı taşırmıştır.

“YILMAZ’IN OYUNLARININ PARÇASI OLMAYACAK”

Bizlere bağımsız bir Türk vatanı, özgürce yaşayacağımız bir Türk yurdu bırakan Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına ağza alınmayacak laflar eden Şevkli Yılmaz’ın amacının halkı birbirine kırdırmak olduğu çok açıktır. Ecdadımız Osmanlı’yı da, yaşadığımız Türkiye Cumhuriyeti’ni de sonuna kadar sahiplenen milletimiz, Şevki Yılmaz’ın oyunlarının parçası olmayacaktır.

“AK PARTİ NE DÜŞÜNÜYOR?”

Dün bu vatanı bölüp parçalamak isteyen işgalcilerle aynı düşünceye sahip olan, bugün benzer hedeflerle Türkiye’de iç karışıklık çıkarmaya çalışan emperyalistlerle benzer düşüncede olan Şevki Yılmaz hakkında AK Parti’nin ne düşündüğünü de merak etmekteyiz. Öte yandan Türk yargısının bu provokatif açıklamalar nedeniyle bir an önce harekete geçeceğini ümit etmekteyiz. İYİ Parti olarak diyoruz ki: Haddini Bil Şevki Yılmaz!”dedi.
,