Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Zaferin Rengi’ isimli film Ankara galası ile gündemde: 3 günde 84 bine yaklaştı!

Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile bir süredir gündemi meşgul eden ‘Zaferin Rengi’ isimli film, geçtiğimiz günlerde vizyona girdi. Son olarak Ankara galası ile dikkat çeken filmde, izleyicilerin oyunculara verdikleri tepkiler olay yarattı. İşte detaylar…

Hem konusu hem de

Vizyona giren yeni filmlerin sinema severler tarafından yakından takip edildikleri şu günlerde, izleyicileri heyecanlandıran bir proje daha milyonların beğenilerine sunuldu. Bir süre önce hazırlık aşamaları ve sonrasında da tanıtım videosu ile gündeme gelen ‘Zaferin Rengi’ isimli film, sonunda izleyici ile buluştu.

Fenerbahçe Spor Klubü tarafından da desteklenen Zaferin Rengi, 16 Şubat tarihinde vizyona girdi. Yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz’un oturduğu yeni film hem oyuncu karosu hem de etkileyici hikayesi ile gündeme bomba gibi düştü.

Son olarak Ankara galası ile gündeme gelen Zaferin Rengi, izleyicilerden geçer not aldı. 3 günde ciddi bir izlenme başarısına ulaşan filmin oyuncuları, Ankara’da izleyiciler tarafından büyük bir coşku ile karşılandı.

İZLENME VE HASILAT DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Abdullah Oğuz’un yönetmenliğinde çekimleri tamamlanmış olan Zaferin Rengi, bir süredir sinema severler tarafından heyecan ile bekleniyordu. Beklenen gün nihayet geldi çattı. 16 Şubat tarihinde vizyona giren film, izleyicilerinden geçer not aldı.

Önceki akşam Ankara’da Paribu Cineverse Armada’da düzenlenen tanıtım gecesi ile dikkat çeken Zaferin Rengi’nin sayısal verileri paylaşıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre film 3 günde 83 bin 459 kişi tarafından izlendi ve 13 milyon 392 bin 597 TL hasılat yaptı.

AYAKTA ALKIŞLANDILAR

Film için Ankara’da düzenlenmiş olan geceye; Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Fethi Pekin, Simla Türker Bayazıt, ve AFiDER Başkanı Coşkun Samancı’nın da yer aldığı bürokrasi, iş, medya ve cemiyet dünyasından birçok kişi katıldı.

Filmin oyuncuları Kubilay Aka, Gülper Özdemir ve Yılmaz Bayraktar gala öncesi Anıtkabir’i ziyaret etti. Ankara’da basın mensupları ile sohbet etmeyi de ihmal etmeyen ünlü oyuncular, oldukça yoğun bir ilgi ile karşı karşıya kaldı. Film gösteriminin sonunda izleyiciler, oyuncuları ayakta alkışladı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Geçtiğimiz günlerde kayınpederi Ferdi Tayfur
Sıradaki Haber Ferdi Tayfur’un damadı gözaltına alındı