Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nail Çiler’in İstifasını istedi!

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Fatih Ada, partinin ilçeye belediye başkanı ataması yapmamasının ardından Nail Çiler’in istifasını istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze

CHP tarafından geçtiğimiz aylarda Gebze adayı Kocaeli Milletvekili Nail Çiler olarak belirlenmişti. Ancak Nail Çiler bu atamanın ardından ‘sağlık sorunları’nı gerekçe göstererek adaylıktan çekildi. 2019 yerel seçimlerinde ilçede yüzde 30 oy alan CHP’nin aday göstermemesi partililer tarafından tepkilere neden oldu.

“HERKES 3 MAYMUNU OYNUYOR”

CHP’nin aday çıkarmamasını eleştiren CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Fatih Ada, “Gebze halkını aydınlatacak örgüte açıklama yapacak gelinen sürecin akıbetini söyleyecek bir irade çıkmadı. Bu saatten sonra aday çıksa bir anlamı kalmadı. Zaten herkes 3 maymunu oynuyor.

“İSTİFA EDEREK DİK DURUN”

Nerede parti büyükleri, herkes pusuya yatmış bekliyor. Parti ayaklar altına alınmaz, bu kadar bu işin en büyük sorumlusu sorumluluktan kaçan vekildir. Halk onu isterken o görevden kaçtı. Partiyi bu hale düşürdüyseniz bari istifa ederek dik durun” dedi.