Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Motorin İndirim Ne Zaman BELLİ OLDU: Benzin İndirim Var Mı? EPDK Motorin Benzin İndirim Kaç TL? 20 Şubat Güncel Akaryakıt Fiyatları

Araç sahiplerini heyecanlandıran akaryakıt indirim müjdesi geldi. 20 Şubat Salı günü gündemin en önemli maddesi olan motorin indirim ne zaman belli oldu. Benzin fiyatı İstanbul, İzmir, Ankara değişti. Peki, motorin benzin indirim ne zaman? İşte yanıtı..

Araç sahiplerini heyecanlandıran akaryakıt

Akaryakıt fiyatları son dakika gelişmesi geldi. 2024 yılına girişle birlikte zam üstüne zam gören akaryakıt fiyatlarına isyan büyüdü. Araç sahiplerine ehliyet yaktıran motorin, gaz ve benzin zammı ardından son durum merak konusu oldu. 20 Şubat Salı günü gelen akaryakıt fiyatları düzenleme ardından araç sahipleri heyecanlandı. Son dönemdeki artışın önüne geçebilmek adına harekete geçen Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu akaryakıt indirim için düğmeye bastı. Brent petrolün 83 dolar seviyelerinde seyrettiği piyasada EPDK indirim duyurusu geldi. Peki, motorin indirim ne zaman? Benzin indirim ne zaman? 1 litre benzin kaç TL? İşte 20 Şubat akaryakıt fiyatları..

MOTORİN BENZİN İNDİRİM NE ZAMAN?

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz motorin ve benzin indirimi müjdesi verdi. İthal ham petrol ve işlenmiş ürünler ile ilgili fiyat avantajları gündeme geldi. Tüketicilere yansıtılması için rafinerilere yazı gönderildi. Mustafa Yılmaz rafinerilerin yapacağı güncelleme ile benzin ve motorinde 1 ile 1,5 TL düzeyinde indirim yaşanacağını açıkladı. İthal ham petrol ve işlenmiş ürünlerle ilgili ortaya çıkan fiyat avantajının tüketicilere yansıtılması için rafinerilere yazı gönderildi. Bu gece yarısından itibaren motorine 1 TL 21 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

20 ŞUBAT GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin fiyatı İstanbul 41.22 TL, motorin 44.35 TL, otogaz 20.49 TL’den satılıyor.

Benzin fiyatı Ankara 41.93 TL, motorin 44.28 TL, otogaz 19.99 TL’den satılıyor.

Benzin fiyatı İzmir 42.15 TL, motorin 45.33 TL ve otogaz 20.07 TL’den satılıyor.