Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Çifte Bebek Bombası Patladı: Hem Doğa Hem Alev Test Yaptı! Kızılcık Şerbeti 52. Bölüm “Hamileyim..”

Her cuma izleyicilerin karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti 52. bölüm öncesi sosyal medya yıkıldı. Show TV reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti ters köşe geldi. Son bölümde hamilelik testinin kendisine ait olduğunu itiraf eden Doğa herkesi şoke edince Alev ortaya çıktı. Bir bebek müjdesi daha geldi. İşte Kızılcık Şerbeti 52 bölüm 2. fragman..

Her cuma izleyicilerin karşısına

Show TV cuma dizileri arasında başı çeken Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleyiciyi şoke etti. Son bölüm çöpte hamilelik testi bulan Kıvılcım bir kez daha anneanne olacağını öğrendi. Bir yandan Doğa’nın durumuna üzülen Kıvılcım bir yandan da Fatih’i radarına aldı. Fatih ile Görkem’in evleneceğini duyan Kıvılcım çıldırdı. Nişan törenini basan Kıvılcım her şeyi bir bir sayarken sahneye Alev’in girişiyle şok üstüne şok yaşandı. Kızılcık Şerbeti fragman 52 bölüm fragmanı Doğa’nın ardından bir bebek müjdesi daha geldi. Peki, Kızılcık Şerbeti Alev hamile mi? İşte Kızılcık Şerbeti 52 bölüm 2. fragman..

KIZILCIK ŞERBETİ ALEV HAMİLE Mİ?

Kızılcık Şerbeti 52. bölüm bekleyen izleyiciler şok üstüne şok yaşadı. Settar Tanrıöğen’in hayat verdiği Abdullah Covid türevine yakalandı ve doktorlar tarafından karantinaya alındı. Pembe elinden telefonunu da aldı. Cuma günlerinin yıldız dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında Doğa’nın hamile olduğu ortaya çıktı. Boşanmanın hemen ardından yeni bir aşka yelken açan Fatih herkesi şaşırttı. Kıvılcım çöpte hamilelik testi bulunca büyük kriz çıktı. Pozitif olan hamilelik testinin Doğa’ya ait olduğu görüldü. Fatih’le boşandıktan sonra kıskançlık krizleri tavan yapan Doğa, Fatih’in bir kez daha evlenecek olmasını öğrenince gözyaşlarına boğuldu.

KIZILCIK ŞERBETİ 52 BÖLÜM FRAGMANI

Kızılcık Şerbeti 52 bölüm 2. fragman izleyenler Kıvılcım, Alev ve Ünal ailesine odaklandı. Doğa derbeder haldeyken Fatih’in nişan törenini basan Kıvılcım’ın yanına Alev gelince olanlar oldu. Doğa’dan boşanır boşanmaz Pembe’nin isteğiyle Görkem’le evlilik yoluna giren Fatih nikah öncesi 2. bebek müjdesi aldı. Ömer’in eski sevgilisi Görkem Fatih’ten vazgeçmedi. Ömer’in ikazlarına rağmen Fatih’i bırakmayan Görkem nişan töreninde Doğa’nın hamile olduğunu öğrendi. Kıvılcım’ın hesap sormasıyla Alev’in sahneye girişi bir oldu. Kızılcık Şerbeti yeni bölümde Alev’in de Abdullah’tan hamile olduğunu söyleyeceği düşünülmeye başladı.