Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sandık Kokusu 11. bölüm 2. fragmanı olay yarattı! Karsu ile Atilla’nın öpüşme anı ortalığı kasıp kavurdu

Bu sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Sandık Kokusu, son olarak yeni bölüm tanıtım videoları ile gündeme geldi. Dizinin izleyicileri Karsu’nun hamlesi karşısında adeta şok geçirdi. İşte Sandık Kokusu’nun yeni bölümüne dair ayrıntılar…

Bu sezonun en iddialı

Show TV ekranlarının en sevilen dizileri arasında gösterilen ve henüz yayına girmiş olmasına rağmen reytinglerde de ciddi bir başarıya imza atan Sandık Kokusu, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer almaya devam ediyor.

Haftalar önce okuma provaları ile gündeme gelen sonrasında ise afişleri ve tanıtım videoları ile izleyicide merak uyandırmayı başaran Sandık Kokusu, son olarak bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünün tanıtım videoları ile adından söz ettirdi. Dizinin 11. bölümünde Karsu’nun Reha’ya karşı oynadığı hamle, ‘yok artık’ dedirtti. İşte Sandık Kokusu’nun yeni bölüm tanıtımlarına dair ayrıntılar…

IRMAK ANİDEN FENALAŞACAK

Show TV’nin O3 Medya’nın yapımcılığında ekranlara getirmiş olduğu Sandık Kokusu, son dönemlerin en çok konuşulan projeleri arasında yer almaya devam ediyor. Etkileyici hikayesinin yanı sıra güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken dizi, son olarak yeni bölüm tanıtımları ile gündeme geldi.

Show TV, Sandık Kokusu’nun 11’inci bölümünün 2’nci fragmanını izleyiciler ile buluşturdu. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde Meriç Aral’ın canlandırdığı ‘Irmak’ karakterinin aniden fenalaşacağı görüldü. Apar topar hastaneye kaldırılacak olan Irmak’ın hamile olduğu ortaya çıkacak. Kısa bir süre önce Adnan’dan boşanma kararı alarak Karsu ve annesinin yanına taşınan Irmak’ın hamileliğini öğrendikten sonra nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

REHA- ATİLLA- KARSU ARASINDA ŞOKE EDEN OLAY

Yeni bölümde Reha ile Karsu bir kez daha karşı karşıya gelecek. Reha’nın sert sözlerinin dikkat çektiği tanıtım videosunda Karsu’nun da bu kez pasif kalmayacağı görüldü. Reha’nın sözlerine karşı ‘Benim sevgilim var’ diyen Karsu, sevgilisi olarak Atilla’yı gösterecek. Bunun üzerine ortama giren Atilla’yı görmezden gelmeyen Karsu, kimsenin beklemediği bir şey yapacak. Bir anda Atilla’yı dudaklarından öpen Karsu, herkesi şaşkına çevirecek.

Senaryosu Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınan, oyuncu kadrosunda; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memilli, Metin Akdülger, Meriç Aral ve Seda Türkmen gibi isimlerin yer aldığı Sandık Kokusu, yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00’de izleyicilerinin evlerine konuk olacak.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeşilçam'ın ünü oyuncularından Ahu Tuğba,
Sıradaki Haber Ahu Tuğba’nın cenazesi Türkiye’ye getiriliyor!