Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vatandaş, Hakan Bahadır’a dansöz kıyafeti fırlattı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum’un esnaf ziyareti sırasında gergin anlar yaşandı. Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, Kurum’a eşlik etti. . Pazar ziyareti sırasında bir vatandaş Belediye Başkanı Hakan Bahadır’ın önüne dansöz kıyafeti fırlatarak, “Burdayım, dansöz kıyafetini giydir bana” diye bağırdı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Bahçelievler’de esnaf ziyaretinde bulundu. Kurum’a Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır da eşlik etti.  Kalabalık arasından bir kişi, Hakan Bahadır’a dansöz kıyafeti fırlattı. Şahıs, “Geldim lan, dansöz kıyafeti burada. Burdayım, dansöz kıyafetini giydir bana” diye bağırdı. Kıyafeti atan kişiyi, Bahadır’ın daha önce telefonda “Seni dansöz diye oynatırım” şeklinde tehdit ettiği öne sürüldü. Görüntüler sosyal medyada da gündem oldu.

 

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Ortalığı karıştırmak için yapılan miting olarak kabul ediyorum.Gecmizde kendileri hiçbir şey yapmamışlardır.Bu ülkede bir çivileri yoktur.Gelecektede olamaz.Mumkun değil.Ulkeme üzülüyorum.Pahaliligi yapanlarda onlar.Bir karstirilsa neler çıkar neler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…