Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zafer Partisi Başiskele adayı Alper Gülebaş: Başiskele’yi turizmde şaha kaldıracağım

Gazetemizi ziyaret eden Zafer Partisi Başiskele Adayı Alper Gülebaş, “Başiskele’yi turizmde şaha kaldırırım” dedi.

Gazetemizi ziyaret eden Zafer

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere az bir süre kaldı. Zafer Partisi’nin Başiskele Adayı Alper Gülebaş gazetemizi ziyaret ederek seçimleri kazanması halinde Başiskele’ye yapacağı projeleri anlattı. 36 yaşındaki genç iş insanı Gülebaş, turizmci olduğunun altını çizerek Başiskele’yi turizm ilçesi yapacağını ifade etti.

“BAŞİSKELE DEĞERLİ BİR ELMAS”

İşte başkan adayı Gülebaş’ın açıklamasından satır başları: “Başiskele her açıdan potansiyele sahip değerli bir ilçe. Değerli bir elmas olan ilçemiz maalesef iyi işlenemiyor. Ben Başiskele’yi işlemeye talibim. Yeterli enerjim ve donanımım var.

DEPREME DİRENÇLİ BAŞİSKELE

Gölcük Başiskele sınırlarında bir fay hattı var. Depremle ilgili ilçemizin önemli adımlar atması gerekiyor. Bununla ilgili gereken tüm adımları atacağım. Başiskele depreme dirençli bir ilçe olacak.

SIĞINMACILARA ÖZEL PARK

Resmi verilere göre Başiskele’de 6 bin 500 sığınmacı var. Bunların bin 500 tanesi Suriyeli. Bu vatandaşlarımızın vakit geçirmesi için bir park yapacağız. Kendileri için belirlenen parklar da vakit geçirebilecekler.

BAŞİSKELE- İZMİT ARASINA TRAMVAY

Belediyenin zabıtalarına önemli eğitimler vereceğiz. Kadınlarımız geceleri sahillerimiz ve ilçe merkezlerimiz de özgürce dolaşabilecek. Güvenli bir Başiskele yaratacağız. Ulaşım ilçemiz için çok ciddi bir sorun. Bu sorunu çözmek için Başiskele ve İzmit arasına tramvay yapmak istiyorum. Taksi duraklarımız yetersiz. Bunun için çalışmalar yapacağız.

“ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERİ DE DÜŞÜNDÜM”

İlçemizde büyük bir uyuşturucu sorunu var. Gençlerle uyuşturucu arasına spor barikatı koyacağız. İlçemizdeki atanamayan öğretmenleri de düşündüm. Öğretmenlerimiz bu spor salonlarında gençlerimizi her konuda eğitecek. Uyuşturucu sorununun önüne geçmek için zabıtalarımız okul önlerinde denetimlerini sıklaştıracak.

“DENİZİ VE YAYLALARI BİRBİRİNE BAĞLAYACAĞIM”

Ben turizmciyim. İstanbul’da 5 yıldızlı otellerde çalıştım. Deneyimimle Başiskele’yi turizmde şaha kaldırırım. Denizimizi ve yaylarımızı birbirine entegre edecek güzel bir projemiz var. Denizimizi ve yaylamızı toplu ulaşım ağı ile birlikte birbirine bağlayacağım. İnsanların turizmle ilgili beklentilerini biliyorum. Sadece Başiskele’ye değil İstanbul ve Ankara’ya karşı da sorumluyuz.

“BU OLAY BENİ ÇOK YARALADI”

Bize gençlerden yoğun ilgi var. Geçenlerde Başiskele Belediyesi’nin karşısında bir kafeye girdim. 2 genç konuşuyordu. Biri 17, diğeri 18 yaşındaydı. Bana ‘Biz yurtdışına taşınacağız’ dediler. Bu olay beni çok yaraladı. Buradan Türk gençliğine sesleniyorum, ülkelerine geri dönsünler. Biz burada Başiskele gençliğine sahip çıkacağız. Gençlerimizin abisi olacağım.

“ISRARCI BİRİYİM TUTTUĞUMU KOPARIRIM”

Başiskele Aksığın Köyü’ne suyu, beton elektrik direklerini ben getirdim. İlgili kurumlara defalarca dilekçeler yazdım. Yuvacık’a giden KM-26 ve KM-27 nolu otobüs hatları da benim sayemde seferlerine başladı. Düşünün bunları dilekçelerle yaptıracak kadar ısrarcı olan biri, belediye başkanı olursa tuttuğunu koparır. Ben Başiskele’ye 500’e yakın ağaç diktim.

“RUHSATSIZ YERLERİ KAPATACAĞIM”

Yuvacık Barajı’nın etrafında çok ruhsatsız yer var. Bölge esnafı da bundan rahatsız, ruhsatsız yerleri kapatacağız. 2024 yılındayız ve Başiskele’de doğalgazı olmayan mahalleler var. İlçemizin hastanesi yok. İlçemizin bir çok sorunu var ama ben vatandaşlarımıza söz veriyorum, başkan olursam ilçemizin her tarafı güzelleşecek ve tüm sorunları çözeceğim.”

ALPER GÜLEBAŞ KİMDİR?

Aslen Giresun Eynesilli olan Alper Gülebaş 1988 İstanbul doğumlu. Gülebaş, Suadiye Lisesi mezunu üniversite öğrenimini İstanbul Ticaret Üniversitesi Dış Ticaret bölümünde tamamlamıştır. Halen İstanbul Üniversitesi tarih bölümünde öğrenimine devam etmektedir. Askerliğini Şırnak Silopi Kapılı ilçesinde tamamlayan Gülebaş, turizimcidir.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

Alper Gülebaş Başiskele’de bulunan otel işletmesinin sahibi ve iş insanıdır. Yurt içinde beş yıldızlı otellerde görevler almış olup etkin bir şekilde truzim fuar ve eğitimlerine katılmıştır. Şehit ve gazi dernekleri, bağımlılık ile mücadele dernekleri ve hemşeri dernekleri ile hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriylede tanınıyor.

MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU

Uzun yıllardır Kocaeli Başiskele ilçesinde ikamet etmektedir.1993’de kurulan aile işletmesini 2008 yılında devralıp çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Zafer Partisi 28.Dönem milletvekili adayı olmuş ve Kocaeli il başkan yardımcılığı görevinede devam etmektedir. Başiskele Belediyesi Başkan adayıdır.