Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti’nin Abdullah’ı Settar Tanrıöğen’den kötü haber… Bu hafta da yok

Geçirdiği beyin kanaması sonrası 2 kez ameliyata alınan Kızılcık Şerbeti’nin Abdullah’ı Settar Tanrıöğen’in Cuma günü taburcu olması bekleniyordu. Ancak yaşanan gelişme sevenleri üzdü.

Geçirdiği beyin kanaması sonrası

Geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçiren ve ülkemizin sevilen oyuncularından olan Settar Tanrıöğen’in durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ülkemizin sevilen oyuncularından olan Settar Tanrıöğen 26 Ocak tarihinde beyin kanaması geçirmişti. Ameliyat edilen Tanrıöğen’in son durumu ile ilgili bir açıklama yapıldı.

BAŞHEKİM AÇIKLADI

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen’in tedavi gördüğü hastanenin başhekimi Dr. Engin Çakmakçı yazılı bir açıklama yayınladı. Söz konusu açıklamada Tanrıöğen’in durumunun iyi olduğu belirtildi.

BİR SÜRE DAHA DEVAM EDECEK

Çakmakçı’nın yaptığı açıklamada, “Hastamız Settar Tanrıöğen’in hasta odasında sürdürülen tedavisi bir müddet daha devam edecektir. Genel durumu iyidir.

“REHABİLİTASYON SÜRÜYOR”

Klinik olarak her gün olumlu gelişim gösteren Settar Tanrıöğen’in beyin kanamasına yol açan sebep ve ardından yapılmış olan embolizasyona bağlı komplikasyon riskleri de ortadan kalkmıştır. Multidisipliner bir yaklaşımla tedavisi gerçekleştirilen hastamızın rehabilitasyonuna devam edilmektedir” denildi.

TABURCU SÜRESİ UZATILDI

Bu Cuma taburcu olması beklenen Kızılcık Şerbeti dizisinin Abdullah’ı Settar Tanrıöğen’in taburcu süresi uzatıldı. Yaşanan bu gelişme Kızılcık Şerbet’i sevenleri üzdü.