Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Müteahhitler Birliği seçime gidiyor

Kocaeli Müteahhitler Birliği 7 Mart’ta seçime gidiyor. Kocaeli Ticaret Odası’ndaki seçimde mevcut başkan tek aday olarak yarışacak.

Kocaeli Müteahhitler Birliği 7

Kocaeli’de başkanlığını Oğuzhan Keleş’in yaptığı Müteahhitler Birliği 7 Mart’ta seçime gidiyor. Kocaeli Ticaret Odası Burhan Kesim Meclis Salonunda gerçekleşecek seçimde 13 kişilik yönetim kurulu seçilecek.

“ÖNEMLİ OLAN FELAKETLER YAŞANMADAN ÖNLEM ALMAK”

Mevcut başkan Oğuzhan Keleş’in tek aday olarak gideceği seçim öncesinde Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş kentsel dönüşümün önemine değindi. Keleş, “Bizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak herhangi bir zorlukta tek yürek olmaya hazır bir milletiz, bunun en büyük örneğini 6 Şubat’ta gösterdik. Ama önemli olan bu felaketler hiç yaşanmadan önlemimizi almak. Birlik ve beraberlik içinde alınacak tedbirlerde Kocaeli Müteahhitler Birliği olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

“HEP BİRLİKTE BAŞARABİLİRİZ”

Depremin en fazla beklendiği il olan İstanbul’da ‘Yarısı Bizden Kampanyası’na Kocaeli’nin de dahil edilmesi gerektiğini ifade eden Keleş, kentsel dönüşümü sadece siyasilerin üzerine yıkmamak gerektiğini dile getirdi. Dönüşüm yapılırken fırsatların sunulması gerektiğini ve özel firmaların yanı sıra valilik gibi yerel kaynakların da elini taşın altına koyması gerektiğini belirten Keleş, “Kocaeli için hep birlikte bu işi başarabiliriz” dedi.