Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Serenay Sarıkaya’nın muhteşem fiziği olay yarattı! Kışın ortasında ortalık yangın yeri

Kariyerinin başından bu yana çizgisini bozmadan başarıdan başarıya koşmayı sürdüren Serenay Sarıkaya, son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı paylaşımlar ile gündeme geldi. Ünlü ismin tatil pozları sosyal medyanın gündemine düşerken yorum yapanlar arasında tanıdık bir sima olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Kariyerinin başından bu yana

Seneler önce oyunculuk sektörüne giriş yapan ve o gün itibari ile de gerek oyunculuk performansları gerek ise de doğal güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Serenay Sarıkaya, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Televizyon ekranlarında seneler önce yayınlanan ‘Medcezir’ isimli dizide canlandırdığı ‘Mira’ karakteri ile hafızalara kazınan ardından ise dizinin final yapması ile birlikte dijitale yönelen Sarıkaya, arka arkaya yankı uyandıran projelerde rol aldı.

Netflix için çekilen Fi’de oyunculuk yeteneğini bambaşka bir şekilde ortaya koyan Serenay Sarıkaya, sonrasında ise Mert Ramazan Demir ve Burak Deniz’in de rol aldıkları ‘Şahmaran’ isimli dizide boy gösterdi. Yakın zaman önce final yapan ‘Aile’ isimli televizyon dizisi ile de nerede ise 10 yıl sonra televizyona dönüş yapan Sarıkaya, dizinin final yapmasını fırsat bilerek tatile çıktı.

Dizi projelerinin yanı sıra marka iş birlikleri ile de popülerliğini günden güne artıran Serenay Sarıkaya, son olarak Instagram hesabı üzerinden yayınladığı paylaşımlar ile adından söz ettirdi. Tatil pozlarını Instagram hesabı aracılığı ile takipçilerinin beğenilerine sunan Sarıkaya, kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu. Sarıkaya’nın muhteşem fiziği yorumlara boğulurken bir kişinin yaptığı yorum dikkatlerden kaçmadı.

O FOTOĞRAFLAR ‘YOK ARTIK’ DEDİRTTİ

Son dönemlerde sosyal medya hesabını her zamankinden daha aktif kullandığı görülen Serenay Sarıkaya, tatil pozları ile olay yarattı. Bikinili fotoğraflarının yanı sıra sempatik pozları ile de dikkat çeken Sarıkaya, sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

O KİŞİNİN YORUMU DİKKAT ÇEKTİ

Serenay Sarıkaya’nın tatil pozlarına kısa süre içerisinde binlerce sosyal medya kullanıcısından beğeni ve yorum geldi. Şeyma Subaşı, Sarıkaya’nın dikkat çeken o pozlarına sessiz kalamayarak ‘kalpli göz’ emojisi ile karşılık verdi.