Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Teen Wolf Dizisi Konusu Ne, Oyuncuları Kimler, Kaç Sezon?

Fantastik bir gençlik dizisi olan Teen Wolf, özellikle vampir ve kurt adam efsanelerine ilgisi olanlardan büyük beğeni toplamıştır. Dizinin konusunun ne olduğunu ve oyuncularının kimler olduğunu bu yazımızda bulabilirsiniz.

Fantastik bir gençlik dizisi

Teen Wolf dizisi gelmiş geçmiş en başarılı fantastik gençlik dizileri arasında yer almayı başarmıştır. Fantastik olayları ele alan dizi de kurt adamların hayatı ele alınırken bir yandan da kurt adam tarafından ısırılan bir gencin yeni yaşantısına adapte olmasını ve kendi sürüsünü kurmasını ele alıyor.

Dizi eleştirici sitesi olan Metacritic’den yüz üzerinden altmış bir puan almayı başarmıştır. Dizideki oyuncuların başarılı performanslarının yanı sıra görsel efektler ve dizinin birçok yerinde yaşanan komik anlar, izleyicilerin diziye olan ilgisini arttıran önemli noktaları oluşturmaktadır. Dizide özellikle herkesin hayran olduğu Stiles Stilinski karakteri, Dylan O’Brien tarafından canlandırılmaktadır.

TEEN WOLF DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dizi Scott McCall isimli bir lise öğrencisinin hayatı etrafında şekillenmektedir. Scott McCall, Beacon Hills Lisesi’nde sıradan bir öğrenci olarak karşımıza çıkıyor. Bir gece en yakın arkadaşı Stiles Stilinski ile ormanda ceset aramaya çıkar ve bu sırada astım ilacını düşürür. Astım hastası olan Scott, ilacını bulmak için ormanda arayışa başlar. Bu sırada Scott McCall bir kurt adam tarafından ısırılır. İlk başta durumu tam olarak anlayan Scott, vücudundaki değişimleri fark eder ve basit bir araştırma ile kurt adama dönüştüğünü öğrenir. Bu durumu en yakın arkadaşı Stiles ile paylaşır. Scott o saatten sonra hem ergenliğin hem de kurt adam olmanın verdiği zorluklar ile aynı anda mücadele etmeye başlar.

Birinci sezonda Scott aşkı ve kurt adam olarak yeni keşfettiği sorumlulukları arasında seçim yapmak zorunda kalır. Aşkını korumak ve önceki ilişkileri ile yeni kurduğu ilişkileri dengelemek için bir yol arayışına girer. Bu sırada Scott sevgilisi Allison’un ise kurt adam avlayan bir aile olan Argent’lerden olduğunu öğrenir ve işler iyice karmaşık bir hal alır. Allison’un babası Chris Argent ve halası Kate Argent usta birer kurt adam avcısıdır. Bu nedenle Allison’un da bu konuda eğitim almasını ister. Ancak bu durum Scott için büyük bir tehlike oluşturur. Tüm bunlar yaşanırken Scott bir de kendisini kurt adama çeviren Derek ve onun planları ile ilgilenmek zorunda kalır.

TEEN WOLF DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Teen Wolf dizisinin oyuncu kadrosunda oldukça genç ve bir o kadarda başarılı isimler yer alır. Dizinin oyuncuları ve hangi karakterlere hayat verdiği şu şekilde sıralanmaktadır;

  • Tyler Posey, Scott McCall karakterine hayat vermektedir.
  • Dylan O’Brien, Stilis Stilinski karakterine hayat vermektedir.
  • Tyler Hoechlin, Derek Hale karakterine hayat vermektedir.
  • Crystal Reed, Allison Argent karakterine hayat vermektedir.
  • Holland Roden, Linda Martin karakterine hayat vermektedir.

TEEN WOLF DİZİSİ TOPLAMDA KAÇ SEZONDUR?

Teen Wolf dizisi toplamda altı sezondan oluşmaktadır. Altı sezon olarak yayınlanan dizinin toplam bölüm sayısı ise yüzdür. Dizinin bir bölümü ise ortalama olarak kırk bir dakika sürmektedir. Dizinin popülerlik sıralaması ise yüz altmış beştir. Aynı zamanda dizinin IMDB puanı ise on üzerinden 7.6’dır.

Teen Wolf dizisinin yapımcılığını Jeff Davis üstlenmiştir. Dizinin proje tasarımcılığını ise Jeph Loeb ve Matthew Weisman üstlenmektedir. Teen Wolf dizisi gençlik draması, komedi, drama, aksiyon, doğaüstü, romantik ve korku kategorilerinde yer almaktadır. Dizinin IMDB puanı göz önüne alındığında, bu yapımının dizi tarihindeki başarısı net bir şekilde gözler önüne seriliyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kadın hakem Elif Karaarslan kararı
Sıradaki Haber Hakem Elif Karaarslan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Hakem Elif Karaarslan’ın Videosu Olayı Ne?