Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Ömer’ için son yakın mı? Son bölümlerin sonuçları seyirciyi tedirgin etti…

Son dönemlerin en popüler yapımlarından olan ‘Ömer’ isimli dizi, izleyicilerini tedirgin eden birtakım gelişmeler ile gündeme geldi. Dizinin düşüşe geçen reytingleri, sonun yakın olduğunu düşündürdü. İşte Ömer’e dair son gelişmeler…

Son dönemlerin en popüler

Sezonun ortasında ekranlara dahil olan yeni diziler popülerliklerini günden güne artırmaya devam ederlerken bu süreçte mevcut diziler de reytinglerini kaybetmemek adına senaryo değişiklikleri ile gündeme gelmeye başladı. İzleyici kitlelerini koruyabilmek adına senaryolarının yanı sıra oyuncu kadrolarında da birtakım değişiklikler yapan diziler, gündemden düşmemeye başladı. Bu kapsamda son dönemlerin en çok konuşulan projelerinden biri de ‘Ömer’ olarak kayda geçti.

Hikayesi itibari ile gerçek hayattan bir yaşanmışlığı yansıttığı düşünülen Ömer, son dönemlerin en çok konuşulan projelerinden biri olarak öne çıkmaya devam ediyor. Aslında İsrail yapımı olan ‘Shtisel’ isimli diziden uyarlanan Ömer, gerçek hikayelere yaklaşımı ile de dikkat çekiyor.

İlk sezonu ile reyting rekorlarını alt üst eden Ömer, bu sezonu ile de adından söz ettirse de tedirgin eden bir izlenme düşüklüğü yaşıyor. Bu durumun nedenlerine dair birtakım senaryolar üretilirken izleyiciler de dizinin sonunun yakın olduğunu düşünerek tedirginlik yaşamaya başladı.

REYTİNGLERİ ORTA SEVİYEDE

İlk sezonu boyunca reytingleri ile istikrarını ortaya koymayı başaran Ömer, son dönemlerde izleyicilerini tedirgin eden birtakım gelişmeler ile gündeme gelmeye başladı. Her bölümden sonra açıklanan reyting oranlarına bakılacak olursa dizinin ikinci sezonunun çok da iyi geçmediğini söylemek mümkün.

İlk sezonu ile fırtına gibi esen Ömer, eylül ayında başlayan ikinci sezonunda şaşkınlık yaratan reytingler ile gündeme gelmeye başladı. Şu an için halen ortalama seviyelerde reytingleri bulunan dizinin kemik bir izleyici kitlesinin olduğunu söylemek doğru olsa da bu durumun ne yöne evrileceği merak ediliyor.

ÖMER’İN REYTİNGLERİ NEDEN DÜŞTÜ?

Başrollerinde Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır’ın yer aldıkları Ömer’in reytinglerinin neden düştüğü de merak ediliyor. Son gözlemlere göre ise birçok kişiye göre dizinin zayıflayan hikayesi, izleyicileri itmeye başladı. Bu da reytinglere doğrudan yansıdı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor