Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beridze için sıcak gelişme!

Kocaelispor’da uzun süredir renklerine bağlamak istediği Gürcü futbolcu Beridze için sevindirici haber geldi. Futbolcu hafta içinde imzaya gelecek.

Kocaelispor’da uzun süredir renklerine

KAFKAS’TAN YEŞİL IŞIK

Sezonun ilk maçında Manisa Futbol Kulübü’ne 2-0 mağlup olan Kocaelispor’da dış transfer çalışmaları kapsamında renklerine katmak istediği Gürcü futbolcu Beridze için sevindirici haber geldi. Çok büyük bir mucize olmazsa futbolcu hafta içinde imzaya gelecek. Ankaragücü’nün kadrosunda yer alan futbolcunun bölgesine transfer edilen Gary Rodrigues ve Morutan’ın ardından Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’tan da futbolcunun çıkmasına yeşil ışık yakıldı.

4 TAKVİYE DAHA OLACAK

Hafta içinde imzaya geleceği öğrenilen, oldukça hareketli, çabuk ve yüksek enerjili bir kanat oyuncusu olan 26 yaşındaki Beridze geride bıraktığımız sezon sarı lacivertli formayla 29 maçta 4 gol attı, 2 de asist yaptı. Gürcistan A Milli Takımı ile 7, alt yaş milli takımlarında da 40 kez forma giyen futbolcu 3 gol 11 asist performansına imza attı. Beridze’nin dışında takıma stoper, orta saha ve santrfor transfer edilecek.