Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti 53. Bölüm Fragmanı ŞOK ETTİ: Show TV Kızılcık Şerbeti Fragman 53 Bölüm Fragmanı Alev Abdullah’tan Hamile! Junior Apo Yolda

Kızılcık Şerbeti bebek bombası patladı. Kızılcık Şerbeti 53. bölüm fragmanı sır perdesi aralandı. Doğa’yla Alev’in hamilelik oyunu ortaya çıkınca Kıvılcım’dan, “Evli adamdan çocuk mu yapılır?” çıkışı geldi. Pembe üvey çocuğu için krize girdi. İşte Kızılcık Şerbeti fragman 53 bölüm fragmanı..

Kızılcık Şerbeti bebek bombası

Kızılcık Şerbeti fragman geldi. Cuma günlerinin rekortmen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleyenlerin gözleri yuvalarından fırladı. Kızılcık Şerbeti son bölüm çarşı pazar karıştı. Kızılcık Şerbeti oyuncuları Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman gibi isimler oyunculuklarını konuşturdu. Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti 53 bölüm fragmanı junior Abdullah müjdesi geldi. Kıvılcım’ın bulduğu hamilelik testinin Doğa’ya değil Alev’e ait olduğu ortaya çıktı. Fatih ile Görkem’in nişan törenini basan Kıvılcım hamlesi tüm gerçekleri ortaya çıkardı. Salona gelen Alev “Ben hamileyim. Kimden olduğunu da biliyorsun” dedi ve Pembe oracıkta fenalaştı. İşte Kızılcık Şerbeti 53. bölüm fragmanı..

KIZILCIK ŞERBETİ 53 BÖLÜM FRAGMANI

Kızılcık Şerbeti fragman 53 bölüm fragmanı herkesi şoke etti. Doğa hamile olduğunu itiraf edince Kıvılcım çıldırdı. Boşandıktan sonra bu çocuğu doğurmaması gerektiğini söyledi. Fatih’in Görkem’le evleneceğini duyan Doğa’nın tüm hayalleri yıkıldı. Umut’un depresyonuyla uğraşan Nursema için çıkış yolu kalmadı. Nilay’ın, Mustafa ile arayı düzelterek eve dönmesi Pembe’yi çok mutlu etti. Bunun için adak adayan Pembe eve davetsiz misafirin gelmesine neden oldu. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm Fatih’le ayrıldığına pişman olan Doğa, eski kocasının gönlünü almak için uğraşmaya başladı. Görkem’in etkilediği Fatih bir çıkmaza girdi. Öte yandan annesi yaşta Azra ile sevgili olan Metehan karşısına babası Ömer’i aldı. Doğa’nın iyiliği için Fatih ile Görkem’in nişan törenini basan Kıvılcım, Alev’den gelen hamilelik itirafı karşısında şoke oldu. Junior Abdullah geliyor. Kızılcık Şerbeti 53 bölüm 1 Mar Cuma günü Show TV’de..

İŞTE KIZILCIK ŞERBETİ 53. BÖLÜM FRAGMANI