Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kara Ağaç Destanı 1. Bölüm Full İzle: Karaağaç Destanı Oyuncular! Kara Ağaç Destanı Nerede Çekiliyor? Karaağaç Destanı Konusu Ne?

TRT 1 yeni dizi Kara Ağaç Destanı yayına girdi. Cuma akşamları izleyicilerin karşısına çıkan Karaağaç Destanı dizisi konusu ve oyuncuları merak edildi. Olgun Şimşek’in başrolünü oynadığı Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor araştırıldı. Peki, Kara Ağaç Destanı gerçek mi? İşte yanıtlar..

TRT 1 yeni dizi

TRT1 cuma dizileri listesine eklenen Kara Ağaç Destanı dizisi yayın hayatına başladı. Her hafta cuma günleri ekrana gelen Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor merak konusu oldu. TRT1 yeni dönem dizileri arasına dahil olan Kara Ağaç Destanı dizisi konusu ve oyuncuları araştırıldı. Başrollerini Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım ve Meltem Akçöl’ün oynadığı Karaağaç Destanı 1 bölüm izle ekranı geldi. Peki, Kara Ağaç Destanı hangi şehirde çekiliyor? Karaağaç Destanı nedir? Karaağaç Destanı gerçek mi? İşte merak edilen soruların yanıtları..

KARAAĞAÇ DESTANI OYUNCULAR

Olgun Şimşek

Emre Kıvılcım

Meltem Akçöl

Özlem Conker

Hakan Boyav

Merih Öztürk

Ayten Uncuoğlu

Gülçin Hatıhan

İsmail Hakkı Ürün

Sevtap Özaltun

Oğulcan Arman Uslu

Alessa Dilara Demircan

KARAAĞAÇ DESTANI KONUSU NEDİR?

Kara Ağaç Destanı 1950 ve 1970’li yıllarda Anadolu’nun kadim topraklarını işliyor. İyiliğin yanında kötülüğün, varlığın dünyası ile yokluğun gerçeği yan yana anlatılıyor. Heyecan, hüzün ve sevdanın kalplere dokunduğu Kara Ağaç Destanı dizisinde nerede bir güzellik varsa orada kavga vardır sözüyle yola çıkılıyor. Kara Ağaçın kavgası Harran’dan gelen genç adamla başlıyor. Harranlı Celal, bir avuç toprak için yakıp yıkmaktan, cana kıymaktan çekinmedi. Diğer ağaları saf dışı bırakarak maraba olarak geldiği Kara Ağaç’ta geniş topraklara sahip kudretli bir ağa haline geldi. Celal Ağa’nın zulmettiği Osman Ağanın karısı Raziye ve Celal Ağa’nın karısı Asiye Hatun hamile kalınca Ömer ve Sultan dünyaya geldi. Ömer ile Sultan’ın kaderleri yeniden kesişince olanlar olur.

KARA AĞAÇ DESTANI HANGİ ŞEHİRDE ÇEKİLİYOR?

TRT1 yeni yapımı Kara Ağaç Destanı dizisi çekim yeri Kayseri’nin kent merkezinde bulunuyor. Karaağaç Destanı dizisi Yeşilhisar ilçesinde ve Soğanlı Vadisi’nde çekiliyor.

TRT1 KARAAĞAÇ DESTANI 1. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN