Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti il yönetiminden salvo: Teşekkür edip yönetimden düşürdük

İyi Parti İl Teşkilatından flaş açıklama geldi. İl teşkilatı, Sinan Yıldız ve Atahan Dönge’ye teşekkkür edip yönetimden düşürdüklerini açıkladı

İyi Parti İl Teşkilatından

İyi Parti’nin il yöneticilerinden Sinan Yıldız, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partisinden istifa ettiğini duyurmuştu. Sinan Yıldız’ın bu açıklamasının ardından yine İyi Parti’nin önemli aktörlerinden Pelin Dönge’nin oğlu Atahan Dönge ve Sinan Yıldız’ın, devamsızlıkları nedeniyle il yönetiminden düşürüldüğü açıklandı.

SON VERİLDİ

İyi Parti İl Teşkilatının açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“14 Mayıs – 28 Mayıs seçimlerinin ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’de de bazı teşkilatlarımızda yenilenme olmuştur. İl yönetimimize gelirsek, son toplantımızda kamuoyunun da bildiği gibi Başkanlık Divanımız yenilenmiş olup bunun yanı sıra tüzüğümüz gereği arka arkaya 3 toplantıya katılmayan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın da yönetim kurulu üyeliklerine son verilmiştir. Atahan Dönge ve Sinan Yıldız arkadaşlarımıza bu çerçevede teşekkür edilmiş ve salı günü gerçekleştirilen toplantıda yönetim kurulu üyelikleri düşürülmüştür. Bu noktada asla ve asla bir istifa söz konusu değildir. Saygılarımızla”