Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını’ndan ters köşe… Pelin hayata geri döndü! Seyran’ın o kararı, Ferit’i yıkıp geçti!

Dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan Yalı Çapkını, ters köşeleri ile gündeme bomba gibi düştü. Bölümün sonunda Ferit’e bir itirafta bulunan Seyran ise hem Ferit’i hem de izleyicileri şaşkına çevirdi. İşte son bölümde yaşananlara dair ayrıntılar…

Dün akşam yeni bölümü

Gülseren Budayıcıoğlu’nun hasta hikayesinden etkilenilerek senaryosu yazılan ‘Yalı Çapkını’ isimli dizi, son dönemlerin n çok konuşulan yapımları arasında yer almaya devam ediyor. Son haftalarda Ferit- Seyran aşkının önüne koyulan engellerden rahatsız olan ve bu neden ile de senariste tepki gösteren Yalı Çapkını izleyicileri, son olarak dün akşam yayınlanan yeni bölüm ile büyük bir şok yaşadı.

Pelin’in çocuğunun Ferit’ten olmadığının anlaşılmasının ardından Ferit ile Seyran’ın arasının düzeleceğini düşünen Yalı Çapkını izleyicileri, dün akşam yayınlanan yeni bölüm ile hayrete kapıldı. Hem Pelin cephesinde hem de Seyran- Ferit cephesinde yaşananlar ‘Yok artık’ dedirtti.

PELİN ÖLMEDİ

Geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni bölümde fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve durumunun kritik olduğu söylenilen Pelin, Yalı Çapkını izleyicisini şaşkına çevirdi. Doğum esnasında bebeğini kaybettiğini öğrenen Pelin, doktorların uğraşları neticesinde hayata geri döndü. Ayrıca çocuğunun babasının Serter olduğunu da öğrenen Pelin, sinir krizi geçirdi.

FERİT- SEYRAN İLİŞKİSİNDE KARTLAR YENİDEN DAĞITILIYOR

Pelin’in bebeğinin kendisinden olmadığını öğrenen Ferit, yeni bölümde büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Pelin’in onu kandırdığını belirten ve bu durumu hazmedemeyen Ferit, tüm bu olanların ardından Seyran’ı geri kazanmak için harekete geçti. Seyran’a ‘Sensiz bir hayat yaşamak istemiyorum’ diyerek ondan yeniden bir şans isteyen Ferit, karısının sözleri karşısında adeta şok geçirdi.

Dün akşam yayınlanan bölümün final sahnesinde Ferit ile karşı karşıya gelen Seyran, babasının ambargosunu aşamayarak şaşkınlık yaratan bir açıklamada bulundu. Ferit’e yeniden denemek istemediğini söyleyen Seyran, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Benim bir inancım kalmadı artık. Sen aileni bırakamazsın, ben de bırakamam. Biz sürekli aynı şeyler yaşarken hayat devam ediyor ve ben bu hayatı kaçırmak istemiyorum. Biz Akın’la okul arkadaşı falan değiliz. Akınl’a ben ciddi olarak görüşme kararı aldık.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özellikle Ortadoğu'daki kadınların büyük hayranlığını
Sıradaki Haber Burak Özçivit kadınlar tarafından talep gördükçe daha çok kazanıyor