Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti’nde ‘yok artık’ dedirten sahne! Alev’in itirafı sonrası Pembe yataklara düştü

Show TV’nin fenomen dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti, son olarak dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünü heyecan ile takip eden izleyiciler, Alev’in çıkışı ile birlikte büyük bir şok geçirdi. İşte Kızılcık Şerbeti son bölüme dair ayrıntılar…

Show TV’nin fenomen dizilerinden

Show TV’nin senaryosu Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayesinden esinlenilen dizisi Kızılcık Şerbeti, son dönemlerin en çok konuşulan projeleri arasında yer almaya devam ediyor. İlk sezonunun başlarında yayınlanan bazı bölümleri sebebi ile RTÜK ile karşı karşıya gelerek ceza alan ancak o dönemde de izleyicileri tarafından büyük ölçüde desteklenen Kızılcık Şerbeti, bu sezonunda da fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Farklı görüşlere ve hayat tarzlarına sahip olan ailelerin yaşadıklarını konu edinen Kızılcık Şerbeti, son olarak dün akşam yayınlanan 52’nci bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Oldukça hareketli geçen bölümün sonunda Alev’in sözleri herkesi şoke etti. Sosyal medyanın da gündemine oturan dizinin son bölümü, farklı yorumlara sebep oldu. İşte Kızılcık Şerbeti’nin son bölümüne ve yeni bölüm fragmanına dair tüm ayrıntılar…

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dün akşam saat 20:00’de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti, milyonlarca izleyicisine heyecanlı anlar yaşattı. Görkem ile Fatih’in nişan merasimi ise bölümün en çok konuşulan sahneleri arasında yer aldı.

Doğa’nın kendisini istemedini, onu sevmediğini anladıktan sonra boşanma kararı alan ve davanın hemen ardından da Görkem ile yakınlaşan Fatih, dün akşam yayınlanan bölümde nişan yüzüğünü parmağına geçirdi. Ancak Ünalların mutlulukları uzun sürmedi. Merasime ortasından dalan Kıvılcım, Doğa’nın hamile olduğunu söyledi. Herkes şaşkına dönerken Kıvılcım’ın arkasından gelen Alev bombayı patlattı. Hamile olanın kendisi olduğunu söyleyen Alev, ‘yok artık’ dedirtti.

“BABAMI BIRAK GİTSİN”

Dün akşam yayınlanan bölümde Abdullah’tan hamile olduğunu söyleyerek herkesi şaşkına çeviren Alev, izleyicilerin akıllarını karıştırdı. Alev’in Doğa’nın isteği üzerine yalan söylediği düşünülürken yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölümde Alev’in hamileliğinden ötürü sinir krizi geçireceği görülen Pembe, çocukları ile karşı karşıya gelecek. Nursema ise annesine bu olayın ardından babası Abdullah’a engel olunmaması gerektiğini savunarak olay yarattı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor