Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATV CANLI Kardeşlerim 118 Bölüm Full İzle EKRANI! Kardeşlerim Son Bölüm İzle 118 Bölüm Full İzle Tek Parça! Kardeşlerim Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Cumartesi günlerinin dram ve gençlik yüklü dizisi Kardeşlerim 118 bölüm başladı. 24 Şubat Cumartesi günü yayına giren Kardeşlerim yeni bölümde Asiye’yi kara toprağa koyan Ömer ve Emel için hayat artık daha da zor hale geldi. Ömer, Asiye’nin katilini yakalayınca acısı bir nebze de olsa dindi. Peki, Kardeşlerim 118 bölüm neler olacak? İşte ATV canlı Kardeşlerim 118 bölüm full izle ekranı..

Cumartesi günlerinin dram ve

Dram yüklü ATV cumartesi dizisi Kardeşlerim yeni bölüm zamanı geldi. Milyonların severek takip ettiği ATV canlı yayın Kardeşlerim 118 bölüm başladı. Kardeşlerim oyuncuları Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar yeni bölümde buluştu. 24 Şubat Cumartesi günü yayınlanan Kardeşlerim son bölüm izle ekranı ardından Asiye’nin mezarı başında gözyaşlarına boğulan Ömer bir kez daha yıkıldı. Annesi, babası, abisi Kadir ardından Asiye’yi de kara toprağa koyan Ömer’in takati kalmadı. Kardeşlerim Asiye öldü. Bu akşam yayına giren Kardeşlerim 118 bölüm full izle kaçırmayın. İşte ATV canlı yayın Kardeşlerim 118 bölüm full izle ekranı..

KARDEŞLERİM SON BÖLÜM 118 BÖLÜM FULL İZLE 

Kardeşlerim 118 bölüm full izle ekranında Asiye’nin ölümüyle sarsılan Emel ve Ömer için hiçbir şeyin anlamı kalmadı. “Burnunda tütmek için daha ne kadar yanabilirim?” diyen Ömer gözyaşlarına boğuldu. Ömer, Asiye’nin katilini yakalatmayı başarınca acısı biraz da olsa dindi. Aybike ve Oğulcan kapılarına gelen beklenmedik misafirin şaşkınlığıyla şoke oldu. Süreyya’ya sürpriz yapmak isteyen Akif için işler bu sefer yolunda gitmedi. Yıllar sonra Orhan’ın karşısına çıkan eski kız arkadaşı Ayten cephesinde önemli gelişmeler yaşandı. Kızını alıp gelen Ayten, Orhan’ın bir çocuğu daha olduğunu söyledi. Kardeşlerim yeni bölüm tüm çocukları toplayan Ayaz bu sefer Emel için birlik zamanı dedi ve organizasyon başladı. Tolga’nın bilgisayarını kullanan Yasmin’e karşı telaşlı ve panik hareketleri gizemi çözüldü. Yasmin’i şüpheye düşüren Ayla ile Elif hayatlarıyla ilgili yeni bir karar aldı. Akif’le Nebahat’in ilişkisini kıskanan Süreyya’nın yaptığı şoke etti. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Kardeşlerim 118 bölümde..