Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yasmin Erbil’in transparanlı pozu dikkat çekti! Annesi ile pozuna yorum yağdı

Son dönemlerde hem kariyeri hem de aşk hayatı ile gündemden düşmeyen isimler arasında yer alan Yasmin Erbil, son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı yeni pozları ile dikkat çekti. Erbil’in annesi ile verdiği o poza, sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağdı. İşte ayrıntılar…

Son dönemlerde hem kariyeri

Şöhretli anne babası sayesinde küçük yaşlarda kameraların karşısına geçmeye başlayan, özellikle de babası Mehmet Ali Erbil’in efsane programı Çarkıfelek ile hafızalara kazınan Yasmin Erbil, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor.

Anne ve babası sayesinde girmiş olduğu ünlülük yolunda kendi kariyeri ile ilerlemeye başlayan Yasmin Erbil, son dönemlerde yeni projesi ile adından söz ettiriyor. Blu TV’de yayınlanacak olan bir yemek programı için setten sete koşan Erbil’in nasıl bir performansa imza atacağı merak edilirken ünlü isim bir süredir aşk hayatı ile de gündemden düşmüyor.

Efsane yarışma programı Survivor’ın başarılı isimlerinden Yiğit Poyraz ile 1 yılı aşkın süredir aşk yaşayan şimdilerde de Poyraz’ın All Star’dan dönmesini bekleyen Yasmin Erbil, zaman zaman paylaştığı romantik fotoğraf kareleri ile de gündem oluyor. Özellikle Poyraz ile birlikte geçirdiği yaz tatilinden yayınladığı pozlar ile dikkat çeken Yasmin Erbil, son olarak ise annesi ile verdiği poz ile adından söz ettirdi. Erbil ile annesinin o pozuna, sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağdı.

AYNA POZU ÇOK BEĞENİLDİ

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Yasmin Erbil, son olarak hesabının hikayeler kısmından yayınladığı ayna pozu ile gündeme geldi. Transparanlı üstü ile ayna karşısında poz veren Erbil’e sosyal medya kullanıcılarından beğeni yağdı.

ANNESİ İLE POZ VERDİ

Usta sanatçı Nergis Kumbasar’ın kızı Yasmin Erbil ile birlikte çekilmiş olduğu fotoğrafı paylaşması da sosyal medya kullanıcılarından geçer not aldı. Anne kızı aynı fotoğraf karesinde görmenin mutluluğunu yaşayan sosyal medya kullanıcıları, o pozu yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Erbil’in annesine benzerliği de dikkatlerden kaçmadı.