Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ömer’in İzzet’i Ali Düşenkalkar’ın yeni projesi belli oldu! Gündeme bomba gibi düşecek

Yıllarını oyunculuk kariyerine adayan usta isim Ali Düşenkalkar, son olarak yeni projesi ile gündeme geldi. Ömer’de rol alan Düşenkalkar’ın yeni bir proje için hazırlıklara başlamış olduğu öğrenildi. İşte ayrıntılar…

Yıllarını oyunculuk kariyerine adayan

TRT1’in en sevilen projeleri arasında yer alan ve bugün halen 4’üncü sezonu ile dahi reyting rekorlarını tazelemeye devam eden Gönül Dağı’nda ‘Düğüncü Muammer’ karakterine hayat veren Ali Düşenkalkar, 116’ncı bölümde diziden ayrılmıştı. Vedası ile Gönül Dağı izleyicisini şaşkına çeviren Düşenkalkar, çok geçmeden başka bir reyting rekortmeni dizi ile el sıkışmıştı.

Gönül Dağı’ndan ayrıldıktan sonra Star TV’nin uyarlama dizisi Ömer’e transfer olan Ali Düşenkalkar, orada Barış Falay’ın canlandırdığı karakterin abisi ‘İzzet’ olarak izleyicinin karşısına çıktı. Kariyeri boyunca hep başarılı projelerde rol alan usta isim, son olarak bir proje ile daha gündeme geldi. Düşenkalkar’ın yeni projesi gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar…

SON BÖLÜMDE AYRILACAK

Kariyeri boyunca canlandırdığı karakterler ile çok yönlü bir oyuncu olduğunu gözler önüne sermeyi başaran Ali Düşenkalkar, şimdilerde ‘Ömer’ isimli reyting rekortmeni dizide canlandırdığı ‘İzzet’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Güçlü kadrosu ve etkileyici hikayesi ile adından söz ettiren diziye katılması ile birlikte sevenlerini heyecanlandıran Düşenkalkar, son olarak ise bir veda ile gündeme geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ali Düşenkalkalar, Ömer’in bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünün ardından diziye veda edecek.

DİJİTAL PROJE İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Gönül Dağı’nın ardından Ömer’den de ayrılacak olan Ali Düşenkalklar, sevenleri tarafından yakın takip altına alındı. Düşenkalkar’ın bu sefer hangi projede rol alacağı merak konusu olurken usta isme ilişkin heyecanlandıran haber Gazeteci Birsen Altuntaş’tan geldi. Altuntaş, Düşenkalkar’ın yeni bir dijital proje için harekete geçmiş olduğunu bildirdi.

Birsen Altuntaş’ın kendi sitesinde yayınlamış olduğu haberden alınan bilgiye göre usta oyuncu Ali Düşenkalkar ‘Hain’ isimli mini dizi için yetkililer ile el sıkıştı. Dizide bir moda devine hayat verecek olan Düşenkalkar, bir başka usta isim Haldun Dormen ile birlikte kameraların karşısına geçecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor