Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emirşah Torun başkan yardımcılığına geri döndü

Belediye Başkan adayı olmak için görevinden istifa eden İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun görevine geri döndü.

Belediye Başkan adayı olmak

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Körfez Belediye Başkanlığı için aday adayı olabilmek amacıyla 30 Kasım 2023’te görevinden istifa etmişti. İstifasının ardından, 3 Aralık Pazar günü resmen aday adayı oldu. CHP Genel Merkezi, Körfez Belediye Başkan adayını belirlemek için 21 Ocak’ta ön seçim düzenledi. Emirşah Torun, ön seçimde ikinci olmasına rağmen, Tayfun Balıkçı birinci sırada yer aldığı için Körfez Belediye Başkanlığı için aday seçilmedi. Belediye başkan yardımcılığı görevine geri dönüp dönmeyeceği merak edilen Torun, sonunda kararını verdi.

“BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞINA GERİ DÖNDÜM”

Emirşah Torun, göreve geri döndüğünü sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu: “Yerel seçimlerde, CHP Körfez Belediye Başkan aday adaylığı için ayrıldığım İzmit Belediye Başkan Yardımcılığı görevime tekrar geri dönerek görevime başlamış bulunmaktayım. Her şeyin hayırlısı diyerek kaldığımız yerden devam ediyoruz.”