Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

6 bin TL’lik gram altın tahmini şok etkisi yarattı! Selçuk Geçer tarih verdi… ‘Yok artık’

Birçok faktörün etkisi ile haftalardır yukarı yönlü hareketler sergilemeye devam eden altın piyasası, son olarak uzman ismin yorumları ile gündeme geldi. Ekonomist Selçuk Geçer’in yakın vadeli altın tahminleri ekonomi gündemine bomba gibi düştü. İşte Geçer’in son tahminlerine dair ayrıntılar…

Birçok faktörün etkisi ile

Dünyayı etkisi altına koronavirüs salgını döneminde ciddi bir darbe alan ve bugün halen ciddi gelişmeler ile gündemden düşmeyen enflasyon, ülke ekonomilerinin en büyük problemlerinden biri haline dönüştü. Enflasyon ile mücadele kapsamında merkez bankaları sıkı para politikalarını devreye alarak daha kötü senaryoların önüne geçmeye çalışırlarken bu süreçte altın piyasasında ve para piyasalarında kayda geçen rekor seviyeler şok etkisi yarattı.

Politika faizlerinde yapılan artırımlar döviz kurlarında ve altın piyasasında yeni rekorların kayda geçmesine yol açtı. Faiz kararlarının yanı sıra yurt içinde ve küresel çapta yaşanan bazı gelişmelerden de etkilenen piyasalar, gündelik hayat şartlarının oldukça ağırlaşmasına neden oldu. Bu durumun ne zaman sona ereceği, alım gücünün yükselip yükselemeyeceği merak konusu olurken uzman isimden gelen son tahminler şok etkisi yarattı.

Ekonomi piyasaları ile ilgili sık sık değerlendirmelerde bulunan isimlerin başında gelen Ekonomist Selçuk Geçer, son olarak tarih vererek altın tahminlerini paylaştı. Geçer’in rekor tahminleri ekonomi gündemine bomba gibi düştü.

GRAM ALTIN VE ONS ALTIN TAHMİNLERİNİ PAYLAŞTI

Ekonomi piyasalarına yönelik birtakım değerlendirmelerde bulunan Ekonomist Selçuk Geçer, altın tahminlerini de paylaştı. 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri işaret eden Geçer, ons altının 3 bin ila 3 bin 500 dolar aralığına yükselebileceğini, gram altının ise 6 bin TL’yi bulabileceğini ileri sürdü.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI 27 ŞUBAT

Ekonomist Selçuk Geçer’in daha önce hiç dile getirilmemiş olan altın tahmini şok etkisi yaratırken güncel altın fiyatları da merak konusu oldu.

27 Şubat 2024 Salı saat 11:40 itibari ile kayda geçen güncel altın fiyatları şu şekilde:

  • Gram altın: 2.039,12 TL
  • Ons altın: 2.038,51 dolar
  • Çeyrek altın: 3.507 TL

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…