Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Acur ‘kapak olsun’ diyerek konuştu: “İYİ Parti kime oy vermeyeceğini bilir”

İYİ Parti Büyükşehir Adayı Gencay Yıldıztekin’in proje tanıtımı programında konuşan İL Başkanı Nusret Acur yaptığı konuşmada, kimsenin eteğine sarılmadan seçime gireceklerini ifade ederek ‘İYİ Parti kime oy vermeyeceğini bilenlerin partisi’ ifadelerini kullandı.


İYİ Parti Büyükşehir Adayı

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay yıldıztekin bugün akşam saatlerinde Kartepe Dedeman Otel’de projelerini anlattı. Proje Lansman toplantısına Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Lütfü Türkkan, GİK Üyesi Cumali Durmuş, İL Başkanı Nusret Acur, İlçe Belediye Başkan Adayları partililer ve vatandaşlar katıldı.

“İKTİDAR OLMAK İÇİN KURULDUK”

Toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı Nusret Acur gerçekleştirdi. Acur konuşmasında, “İYİ Parti daha kurulmadan önünde binbir engel çıkartılan, girdiği ilk seçimde iktidarı ile muhalefeti ile üzerinde oynanan ender siyasi partilerden biridir. Önce partimizi tanıyalım istiyorum. İYİ Parti Türk demokrasisine ket vurulduğu dönemde kuruldu. Partimiz kendini ne yazık ki türk milletine anlatamayan bir siyasi parti. Kurulduktan kısa bir süre sonra seçime girilmişti. İş Birlikleri kısa sürede yerel seçimlerde başarı getiren uzun vadede bir tarafı zayıflarken diğer tarafı güçlendirmiştir. Her parti iktidar olma hedefi ile kurulur. İYİ Parti ittifak yapmak için değil tek başına iktidar olmak için kurulmuştur.

“TAHAMMÜL EDEMEYEN SEÇMEN KİTLESİ PAYDAŞIMIZ”

Ülkenin konjonktürdeki durumu nedeni ile partimiz ittifak çatısı altında olmak zorunda kalmıştır. Alınan sonuçları ne yazki seçmeni siyasete küstürmüştürdür. Partimize içerden ve dışardan operasyon çekilmiştir. Bunun tek nedeni kendi adaylarımız ile seçime girme kararı olmuştur. Yandaş ve yoldaş medya kuruluşları her bulduğu fırsatta vurdu. Bizi itibarsızlaştırmaya çalıştılar. 20 Şubat itibari ile tüm türkiye seçime kendi listelerimiz ile gireceğimiz görmüş oldu. Siyasette hata elbette yapılır. Her partide olduğu gibi bizde de eksik ve hatalar olmuştur. İYİ Parti 20 yılı aşkın baskın bir rejime karşı tahammülü kalmayan seçmenin oluşturduğu bir parti. Tahammül edemeyen seçmen kitlesi bizim paydaşımızdır.

“KAPAK OLSUN”

Bu seçimde kendimiz olarak bu beklentileri karşılayacağız. Birileri bizi seçimi kazanmayı engellemekle suçluyor. BU diyenlere şunları söylemek istiyorum ki kapak olsun. İYİ Parti seçmeni kime oy vereceğini değil kime oy vermeyeceğini bilenlerin partisidir. Kocaeli’de de seçime kendi ideolojimiz, kendi aday listemiz ve listemiz ile gireceğiz. Kimseye yancı olmadan, kimsenin eteğine sarılmadan seçime gireceğiz. Kimse bize ayak bağı olmasın. İYİ Parti’nin kapıları tüm Türk milletine açıktır” ifadelerini kullandı.