Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Taş Kağıt Makas Kadri Kim? Hüseyin Avni Danyal Kimdir, Kaç Yaşında? Hüseyin Avni Danyal Hangi Dizilerde Oynadı? Hüseyin Avni Danyal Instagram

Merakla beklenen Taş Kağıt Makas dizisi ekrana geldi. Çarşamba günleri yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisinde izleyicilerin odak noktası Kadri Palaz oldu. Hüseyin Avni Danyal’ın hayat verdiği Taş Kağıt Makas Kadri kim araştırıldı. Peki, Hüseyin Avni Danyal kimdir? İşte yanıtı..

Merakla beklenen Taş Kağıt

Kanal D yeni yapımı Taş Kağıt Makas dizisi ekrana geldi. 28 Şubat Çarşamba günü yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisi oyuncuları arasında Kadri karakteri dikkat çekti. Yargı dizisinde Metin amir rolüne bürünen Hüseyin Avni Danyal yeni adresi Taş Kağıt Makas dizisi oldu. Sıra dışı hafıza yeteneğine sahip Umut’un alzheimer hastası olan babası ile verdiği hayat mücadelesini konu edinen Taş Kağıt Makas dizisinde Kadri Yalaz kim araştırıldı. Peki, Taş Kağıt Makas Kadri kim? Hüseyin Avni Danyal kimdir, kaç yaşında, nereli? Hüseyin Avni Danyal hangi dizilerde oynadı? İşte Taş Kağıt Makas Kadri’si Hüseyin Avni Danyal hayatı..

TAŞ KAĞIT MAKAS KADRİ PALAZ KİM?

Taş Kağıt Makas Kadri Palaz babasının ölümünden itibaren tanıdığı Harun’u adeta oğlu gibi sahiplendi. Harun’u en iyi okullarda okutup muhteşem bir avukat olmasını sağladı. Kadri, Harun’u bir avukatın ötesinde bir araç olarak kullanmaya başladı. Hukuki arenada adeta bir satranç ustası gibi oyun oynadı. Az ile yetinmeyi hiç sevmeyen Kadri Palaz en büyük amaç olarak kendisine patronlar kulübü içerisinde kendisine yer bulmayı seçti. Harun’la baba oğul ilişkisi kuran Kadri Palaz, Fecir Emirkıran davasıyla birlikte büyük bir testten geçti.

HÜSEYİN AVNİ DANYAL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Hüseyin Avni Danyal 12 Nisan 1962 yılında doğdu. Aslen Trabzonlu olan Hüseyin Avni Danyal 2 çocuk babasıdır. Yargı dizisinde Metin amir rolüne hayat veren Hüseyin Avni Danyal bugüne kadar 7 kez nikah masasına oturdu. 2011 yılından beri Özgen Kılıçarslan ile evli olan Hüseyin Avni Danyal kariyeri boyunca birbirinden farklı karakterleri canlandırdı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro – Oyunculuk mezunu olan ünlü oyuncu Hüseyin Avni Danyal son yapımı Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisi oldu. Hüseyin Avni Danyal yeni yapımı Taş Kağıt Makas dizisi oldu.

HÜSEYİN AVNİ DANYAL DİZİLERİ

Taş Kağıt Makas

Yargı

Dost Eller

Ferhunde Hanımlar

Esir Şehrin İnsanları

Ablam Böyle İstedi

Çinliler Geliyor

New York’ta Beş Minare

Öyle Bir Geçer Zaman ki

Delibal

Elimi Bırakma

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

HÜSEYİN AVNİ DANYAL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN