Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATV CANLI Kuruluş Osman 150 Bölüm Full İzle! Kuruluş Osman 150 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! ATV Kuruluş Osman Son Bölüm İzle Youtube

Kuruluş Osman 150 bölüm, “Biz dostumuzu da düşmanımızı da kırmayız” sözüyle başladı. 28 Şubat Çarşamba günü yayınlanan Kuruluş Osman 150. bölüm kale kuşatıldı. İşte Kuruluş Osman 150 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Kuruluş Osman 150 bölüm,

Kadrosunda Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer, Emre Bey, Yusuf Gökhan Atalay, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan gibi isimlerin yer aldığı Kuruluş Osman 150 bölüm izle geldi. 28 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanan Kuruluş Osman 150. bölüm full izle oba  Yenişehir’e taşındı. Osman Bey bu şehirde kuracağı devletin temellerini atmaya başladı. Tarihi dizi severlerin dört gözle beklediği Kuruluş Osman yeni bölümde “Biz dostumuzu da düşmanımızı da kırmayız” mesajı geldi. Kuruluş Osman son bölüm izle, ATV Kuruluş Osman son bölüm araştırmaları yanıt buldu. İşte ATV canlı Kuruluş Osman 150 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

KURULUŞ OSMAN 150 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA

28 Şubat Çarşamba günü ekrana gelen Kuruluş Osman 150 bölüm izle full HD tek parça obasını Yenişehir’e taşıyan Osman Bey bu şehirde kuracağı devletin temellerini atmaya başladı. Bu uğurda atılan adımlardan biri de divan kurmak oldu. Artık mesele anında toplanan toy geride kaldı ve devlet olmanın ilk adımı divan kararı alındı. Kuruluş Osman yeni bölümde Osman Bey, Bey’leri ile divan kurmak için istişarelere başladı. Osman beyin divanı aynı zamanda Osman Bey’i içeriden zayıflatmak isteyen dost görünen düşmanlar için kendilerini gösterme alanına dönüştü. Osman Bey devlet kurma hedefi ile büyüdükçe büyüdü. Osman bey daha büyük düşmanlarla mücadele etmek zorunda kaldı. İçeride dost gibi görünen düşmanla mücadeleye giren Osman Bey, dışarıda da Bizans mücadelesine girişti.Bursa ve İznik’in yolunu açacak olan Marmara Hisarı’nın fethi Osman beyin ilk hedefi oldu. Tüm bunlar ve daha fazlası Kuruluş Osman 150 bölümde..