Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Konyaspor: “Beşiktaş hak ettiği galibiyet aldı”

Beşiktaş’a 2-0 yenilen Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde turnuvaya veda etti. Maç sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, “Beşiktaş hak ettiği galibiyet aldı. Biz biraz daha lig maçını düşünerek rotasyona gitmek zorunda kaldık. İlk lig maçındaki gibi senaryo oldu. Hatalardan gol yedik ama bu futbol, hatalara dayanan bir oyun” şeklinde konuştu.

Beşiktaş'a 2-0 yenilen Konyaspor

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Süper Lig’in 28. haftasında pazar günü Pendikspor ile oynayacakları müsabakayı da düşünerek Beşiktaş karşısında rotasyona gittiklerini açıkladı. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Konyaspor, deplasmanda Beşiktaş’a 2-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

“ÖNÜMÜZDEKİ PERİYOTTA BİZE ÇOK KATKI SAĞLAYACAK”

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, “Beşiktaş hak ettiği galibiyet aldı. Biz biraz daha lig maçını düşünerek rotasyona gitmek zorunda kaldık. İlk lig maçındaki gibi senaryo oldu. Hatalardan gol yedik ama bu futbol, hatalara dayanan bir oyun. Muhammet Demir’in 9 ay sonra sahaya dönmesi de beni mutlu etti. Yaklaşık 60 dakika sahada kaldı, iyi mücadele etti. Önümüzdeki periyotta bize çok katkı sağlayacak. Son 11 lig maçında her oyuncu benim için çok önemli olacak” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Portekiz Ligi’nde Kerem Aktürkoğlu ve
Sıradaki Haber Orkun attı, Kerem asist yaptı! Benfica bizim çocuklar ile kazandı