Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Teşkilat 98. Bölüm Fragmanı YAYINDA: TRT 1 Teşkilat Yeni Bölüm Neler Olacak? Teşkilat Fragman 98 Bölüm Fragmanı

Teşkilat 98 bölüm fragmanı yayınlandı. “Bu bayrağın bekçileriyiz” diyenler Ömer Atmaca’nın etrafını kuşattı. Neslihan’ı kurtaran Ömer rotayı Kambur’a çevirdi. Kambur, “Sen hayal kurmaya devam et” yanıtını alınca büyük savaş tekrar başladı. İşte 98 bölüm fragmanı..

Teşkilat 98 bölüm fragmanı

Pazar akşamlarının sevilen yapımı Teşkilat yeni bölüm tanıtımı yayına girdi. Her hafta pazar günleri saatler 20.00 olduğunda yeni bölümüyle yayına giren Teşkilat dizisinde yeni bölüm neler olacak merak konusu oldu. Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat 98. bölüm fragmanı Ömer ile Kambur restleşmesi zirveyi gördü. Neslihan’ı elinden alan Ömer’e her geçen gün daha da kinlenen Kambur, “Ömer gözünün içine bakmadan ölmeyeceğim” dedi. Rotayı Kambur’a çeviren Ömer’den, “Sen hayal kurmaya devam et. Gözlerimin içine baksan zaten korkudan ölürsün” yanıtı gelince savaş başladı. İşte Teşkilat fragman 98 bölüm fragmanı..

TEŞKİLAT 98. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Teşkilat 98. bölüm fragmanı Ömer Atmaca çevresi kuşatıldı. “Sen davete gidiyoruz deyince ben de ortama ayak uydurmak istedim” diyen Neslihan’ı gören Ömer’in gözleri yuvalarından fırladı. Kambur adamlarını hazırladı ve “Ben size güveniyorum” diyerek operasyon emri verdi. Ömer Neslihan’ı kurtarmak için Kambur ile karşı karşıya geldi. Neslihan’ın zarar görmemesi için Ömer kendi canını ortaya koydu ve bütün riskleri aldı. Teşkilat yeni bölüm fragmanı ekip kurulan bomba tuzağını imha etme peşine düştü. Korkut alıkonulan sivilleri kurtarmak için uğraşırken onun destekçisi Nazlı oldu. Kambur, Ömer ile oyun oynayarak onu tuzağa çekmeye çalıştı ancak Ömer’in istediği oldu. Neslihan ölüm ile burun buruna gelince Ömer onu kurtarmak için büyük bir mücadele vermeye başladı. Ekip harekete geçince Kambur’dan, “Ömer gözünün içine bakmadan ölmeyeceğim” çıkışı geldi. Teşkilat 98. bölüm 3 Mart Pazar akşamı TRT 1’de..