Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Afra Saraçoğlu’nun çekim pozları olay yarattı! ‘Türkiye kraliçesi’ benzetmesi dikkat çekti

Seneler önce annesinin girişimi ile bir filmde rol alan ve o günden bu yana da popülerliğini sürdüren Afra Saraçoğlu, son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı pozları ile gündeme geldi. Saraçoğlu’nun yatağa uzanarak verdiği pozlar, sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Seneler önce annesinin girişimi

2016 yılında vizyona girmiş olan ‘İkinci Şans’ isimli sinema filminin oyuncu arayışlarının devam ettiği dönemde, mavi gözlü sarışın bir kız oyuncuya ihtiyaç duyulduğu duyurulmuştu. Bu duyurunun ardından sosyal medya üzerinden filmin başrol oyuncularından Özcan Deniz’e mesaj atan Afra Saraçoğlu’nun annesi, kızının oyunculuk sektörüne giriş yapmasına aracılık etmiş oldu.

Annesinin tesadüf eseri gördüğü duyuruya verdiği karşılığın ardından sektöre giriş kapısını aralayan Afra Saraçoğlu, 2016 yılından bu yana kariyerinde başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Filmin vizyona girmesi ile dikkatleri üzerine çeken sonrasında da birçok dizi projesinde rol alarak popülerliğini artıran Saraçoğlu, bugün Türkiye’nin en çok konuştuğu ünlüler arasında baş sıralarda yer alıyor.

Yalı Çapkını’nın Seyran’ı olarak her hafta izleyicinin karşısına çıkan Afra Saraçoğlu, ayrıca bu süreçte büyük markalar ile el sıkıştığı reklam filmleri ile de bir hayli dikkat çekiyor. Son olarak aktif olarak kullandığı Instagram hesabı üzerinden katılmış olduğu bir çekimin fotoğraflarını yayınlayan Saraçoğlu, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Saraçoğlu’nun iddialı pozlarına sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağdı.

MUHTEŞEM MİNİSİ İLE NEFES KESTİ

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, son olarak bir marka için kameraların karşısına geçti. Çekimin görüntülerini sosyal medya hesabı üzerinden yayınlayan Saraçoğlu, kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı. Saraçoğlu’nun güzelliği sosyal medyayı adeta salladı.

YORUMLAR DİKKAT ÇEKTİ

Afra Saraçoğlu’nun farklı açılardan çekilmiş olan pozları, sosyal medya kullanıcılarından yoğun bir ilgi gördü. Ünlü oyuncunun güzelliği gündem olurken bir sosyal medya kullanıcısının Saraçoğlu hakkında ‘Türkiye’nin kraliçesi’ benzetmesinde bulunması, dikkatlerden kaçmadı.