Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yiğit Poyraz’dan Yasmin Erbil’e ağır trip! Dominik’ten yetişti… ‘Zahmet oldu aşkım’

Son dönemlerde kariyer yolculuğunun yanı sıra özel hayatı ile de gündemden düşmeyen Yasmin Erbil, son olarak Survivor All Star’da yarışan sevgilisi Yiğit Poyraz’ın sözleri ile gündeme geldi. İletişim ödülünü kazanan sevgilisinden adeta trip yiyen Erbil, o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Son dönemlerde kariyer yolculuğunun

Nergis Kumbasar ve Mehmet Ali Erbil’in kızları Yasmin Erbil, küçük yaşlardan bu yana magazin basını tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Şöhretli ebeveynleri sayesinde kameralara aşina olan ve bu kapsamda kendi kariyerini de kameraların önünde planlayan Erbil, geçtiğimiz haftalarda Blu TV’de yayınlanacak olan bir program için yetkililer ile el sıkıştı. Erbil’in programının içeriği sevenleri tarafından bir hayli merak edilirken ünlü isim son dönemlerde aşk hayatı ile de adından sık sık söz ettirmeye başladı.

Efsane yarışma programı Survivor’ın başarılı isimlerinden Yiğit Poyraz ile 1 yılı aşkın süredir aşk yaşayan Yasmin Erbil, sosyal medya hesabı üzerinden sevgilisi ile birlikte çekildiği fotoğrafları sık sık paylaşmaya devam ediyor. Poyraz’a olan aşkını dile getirmekten çekinmeyen Erbil, geçtiğimiz günlerde vermiş olduğu bir röportajda da Poyraz’da birçok duygunun karşılığını bulduğunu ifade etmişti. Zaman zaman sevgilisi ile arasında kıskançlık mevzularının da döndüğünü itiraf eden Erbil, son olarak Survivor’ın dün akşam yayınlanan bölümünün ardından yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çekti.

‘BÖYLE BEKLİYORUM’

Her sezonunda olduğu gibi bu sezonunda da milyonlarca izleyici tarafından yakından takip edilen Survivor, son olarak dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile ekranlara geldi. İletişim ödülü için parkura çıkan yarışmacılar, Instagram üzerinden canlı yayın açabilmek için tüm yeteneklerini sergiledi. Yasmin Erbil ise kazanan takımın mavi takım olacağını düşünerek sevgilisinin yayınını beklediği anları yayınladı. Erbil, o pozuna ‘Böyle bekliyorum’ notunu düştü.

UYUDUĞU İÇİN GEÇ KALDI

İletişim ödülünü mavi takımın kazanmasının ardından takım tüm yarışmacıları sırası ile Instagram üzerinden canlı yayın açtı. Erbil ise Yiğit Poyraz’ın yayınına uyuyakaldığı için geç kaldı. Yayına sonradan katılan Erbil’i gören Poyraz ‘Zahmet oldu aşkım’ karşılığını verdi. Erbil, sevgilisinin sözlerinin ardından bir paylaşımda daha bulundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeşilçam'ın ünü oyuncularından Ahu Tuğba,
Sıradaki Haber Ahu Tuğba’nın cenazesi Türkiye’ye getiriliyor!