Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Ömer’ dizisine taze kan! Usta oyuncu ‘Samet’ karakteri ile hikayeye dahil oldu

Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile ilk bölümünden bu yana milyonları etkilemeye devam eden ‘Ömer’ isimli dizi, yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre dizinin oyuncu kadrosuna usta bir isim daha dahil oldu. İşte reyting rekortmeni Ömer’e dair son gelişmeler…

Hikayesi ve oyuncu kadrosu

Birçok kişi tarafından Gülseren Budayıcıoğlu’nun hasta hikayesinden esinlenildiği düşünülen ‘Ömer’ isimli dizi, son dönemlerin en çok konuşulan projelerinden biri olarak öne çıkmaya devam ediyor. Aslında bilinenin aksine İsrail yapımı olan ‘Shtisel’ dizisinden Star TV ekranlarına uyarlanmış olan dizi hem oyuncu kadrosu hem de güçlü hikayesi ile her hafta milyonları ekranları başlarına kilitlemeyi sürdürüyor.

Doğal oyuncu performansları, gerçek hayat olaylarını da içeren hikayesi ve daha pek çok özelliği ile son dönemlerin en çok takip edilen projelerinden biri olan Ömer, son olarak pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümü ile izleyicisini mest etti. Ömer’in son gelişmeleri milyonları şaşırtırken fenomen dizi heyecanlandıran bir haber ile daha gündeme bomba gibi düştü. Başarılı Gazeteci Birsen Altuntaş dizinin oyuncu kadrosuna usta bir ismin daha dahil olmuş olduğunu bildirdi.

O İSİM İLE ANLAŞMAYA VARILDI

Başrollerini Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Merve Dizdar ve Barış Falay gibi başarılı isimlerin paylaştıkları Ömer, son olarak yeni bir oyuncu gelişmesi ile gündeme geldi. Her pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümü ile ikinci sezonunda da izleyicileri mest etmeyi başaran Ömer’in oyuncu kadrosuna yeni bir ismin dahil olmuş olduğu öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kendi internet sitesi aracılığı ile yayınlamış olduğu bir habere göre Ömer’in kadrosuna usta oyuncu Yaşar Üzer dahil oldu. Cem Karcı’nın yönetmenliğinde çekimleri devam eden diziye Üzer’in dahil olmuş olması, usta oyuncunun hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı.

ROLÜ BELLİ OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre usta oyuncu Yaşar Üzer, Ömer’de ‘Samet’ karakterine hayat verecek. Senaryosu Sedef Bayburtluoğlu Gürerk ve Deniz Madanoğlu tarafından kaleme alınan Ömer’de ‘Samet’ karakteri, Reşat’ın sağlık kontrolü için İstanbul’a gelen eski bir dostu olarak izleyicinin karşısına çıkacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor