Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti’nden heyecanlandıran paylaşım! Ahmet Mümtaz Taylan’ın ilk görüntüsü olay yarattı

Kızılcık Şerbeti’nin kadrosuna dahil olan Ahmet Mümtaz Taylan, yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Show TV, Taylan’ın setten ilk görüntüsünü paylaştı.

Kızılcık Şerbeti’nin kadrosuna dahil

Son olarak geçtiğimiz hafta cuma akşamı yayınlanan yeni bölümü ile izleyicilerini etkileyen Kızılcık Şerbeti, bu hafta şaşkınlık yaratan bir haber ile gündeme gelmişti. Dizide ‘Abdullah Ünal’ karakterine hayat veren Settar Tanrıöğen’in sağlık problemlerinden ötürü kadrodan ayrılmasının ardından usta ismin yerine gelen oyuncu gündeme bomba gibi düşmüştü.

Hikayesi ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta dosyasından esinlenilmiş olan Kızılcık Şerbeti, son dönemlerin en çok konuşulan projeleri arasında yer almaya devam ediyor. 2’nci sezonu ile milyonları ekranları başlarına kilitlemeyi başaran fenomen dizi, ayrıca sosyal medyada da sık sık gündeme geliyor. Gerek hikayesi gerek ise de güçlü oyuncu kadrosu ile gündemden düşmeyen dizi, son olarak üzücü bir haberin ardından gelen bir güncelleme ile adından söz ettirmişti.

Geçtiğimiz haftalarda fenalaşan ve ardından da hastaneye kaldırılan Settar Tanrıöğen’in beyin kanaması geçirdiği bildirilmişti. Sabır ile Tanrıöğen’in tedavisinin tamamlanmasını ve ardından da sete geri dönmesini bekleyen yapım ekibi, usta ismin doktorlarının talimatlarının ardından harekete geçti. Tanrıöğen’in tedavisinin yavaş ilerliyor olmasından ötürü oyuncu değişikliğine giden Gold Film, bir başka usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ile anlaşmaya vardı.

Ahmet Mümtaz Taylan’ın Kızılcık Şerbeti’nde ‘Abdullah Ünal’ karakterine hayat vereceğinin duyurulmasının ardından birçok izleyici büyük bir heyecan yaşadı. Taylan’ın Tanrıöğen’in yerini doldurup dolduramayacağı merak edilirken Show TV’den dizinin yeni oyuncusuna ilişkin ilk paylaşım geldi.

FOTOĞRAF PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Settar Tanrıöğen’in sağlık problemlerinden ötürü Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosuna dahil edilen Ahmet Mümtaz Taylan, sevenlerini bir hayli heyecanlandırdı. Taylan’ın ‘Abdullah Ünal’ karakterini nasıl canlandıracağı merak edilirken Show TV’den ünlü oyuncu ile ilgili ilk paylaşım geldi. Ünalların evinde kameralara poz veren Taylan’ın o görüntüsü gündeme bomba gibi düştü.

YENİ BÖLÜMDE DAHİL OLACAK

Edinilen bilgilere göre Ahmet Mümtaz Taylan, Kızılcık Şerbeti’nin 1 Mart Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümü ile birlikte izleyicinin karşısına çıkacak. Taylan’ın sevenleri ve Kızılcık Şerbeti’nin daimi izleyicileri, usta ismin performansını sabırsızlık ile bekliyorlar.