Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sandık Kokusu izleyicisi mest olacak! O isim 13. bölümde kadroda… Atilla’nın babası geliyor!

Haftalar önce tanıtımları ve okuma provası ile gündeme bomba gibi düşen ‘Sandık Kokusu’ isimli yeni dizi, yayın hayatına başlaması ile birlikte milyonlarca seyirciyi ekranları başlarına kilitledi. Hikayesi ile dikkat çeken dizi, son olarak yeni bir oyuncu ile gündeme geldi. İşte detaylar…

Haftalar önce tanıtımları ve

Yeni dizilerin peş peşe yayınlanmaya devam edildikleri şu günlerde bazı projeler için ‘erken final’ kararları verildi. Büyük umutlar ile yola çıktıkları dizileri düşük reytingler sebebi ile yayından kaldırmak durumunda kalan birçok kanal yönetimi, bu süreçte izleyiciler tarafından da yakın takip altına alındı.

Yeni hikayelerin gündemden düşmediği dizi sektöründe son dönemlerin en çok konuşulan projelerinden biri de Sandık Kokusu olarak öne çıktı. Özge Özpirinçci’nin anne olduktan sonra yer aldığı ilk televizyon dizisi olan Sandık Kokusu hem hikayesi hem de güçlü oyuncu kadrosu ile milyonları adeta mest etti.

Son dönemlerde gerek hikayesi gerek ise de genç ve usta oyuncuları ile gündemden düşmeyen Sandık Kokusu, son olarak yeni bir oyuncu güncellemesi ile adından söz ettirdi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın özel haberine göre diziye, yeni hafta itibari ile usta bir isim daha dahil olacak.

UĞUR YÜCEL SANDIK KOKUSU’NDA

Kadrosunda bulunan; Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Meriç Aral, Metin Akdülger ve Necip Memilli gibi başarılı isimler ile dikkat çeken Sandık Kokusu, son olarak yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Başarılı Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kendi internet sitesinden yayınlamış olduğu özel habere göre Sandık Kokusu’nun oyuncu kadrosuna usta isim Uğur Yücel dahil oldu.

YENİ BÖLÜMDE HİKAYEYE DAHİL OLACAK

O3 Medya’nın yapımcılığında, Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün senaristliklerinde her çarşamba izleyicisi ile buluşan Sandık Kokusu, son olarak dün akşam yayınlanan 12’nci bölümü ile dikkat çekmişti. Altuntaş’ın haberine göre dizinin gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölümü, birçok kişiyi çok daha fazla heyecanlandıracak. Çünkü konuşulanlara göre Uğur Yücel, 13’üncü bölüm itibari ile Atilla’nın babası olarak hikayeye dahil olacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeşilçam'ın ünü oyuncularından Ahu Tuğba,
Sıradaki Haber Ahu Tuğba’nın cenazesi Türkiye’ye getiriliyor!