Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kerem Aktürkoğlu’na “Milli takım oyuncususun” dedi, tepki gösterdi

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında evinde Fatih Karagümrük’e 2-0 yenilen Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Gölcüklü Kerem Aktürkoğlu maçın ardından trafikte tartıştı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde evinde Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelen Galatasaray rakibine 2-0 mağlup olarak kupaya veda etti.

Galatasaray’da zaman zaman taraftarın tepkisiyle karşılaşan Gölcüklü Kerem Aktürkoğlu dün oynanan karşılaşmanın ardından trafikte bir kişiyle tartıştı. Yıldız oyuncuya bir kişi  tepki gösterdi.

“SEN MİLLİ TAKIM OYUNCUSUSUN”

Evine giderken yaşanan olayda amatör kamerayla yapılan kayıtta, Aktürkoğlu’na bir kişinin “Sen milli takım oyuncususun” dediği Kerem’in  de “Öyleyim öyleyim” cevabı verdiği görüldü. Maç sonrasında çıkan tartışmanın Fatih Karagümrük karşılaşmasıyla ilgili olmadığı, trafikte yaşanan tartışma nedeniyle yaşandığı iddia edildi.

Kerem Aktürkoğlu bu sezon sarı kırmızılı formayla tüm kulvarlarda 42 maça çıktı ve 14 gol 8 asistle oynarken, Karagümrük mücadelesinde ise 73 dakika sahada kaldı.

https://x.com/gazetesi_nokta/status/1763442593600565620?s=20