Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Begüm ELENDİ: Survivor Ece Begüm Yücetan Kimdir, Kaç Yaşında? Survivor Begüm Ne İş Yapar? Survivor Begüm Sevgilisi

Reyting rekortmeni Survivor elenen isim Begüm oldu. Milyonların seyrettiği Survivor All Star 2024 maratonunda adaya veda eden isim Begüm Yücetan oldu. Ekran başındaki izleyiciler Survivor Begüm ne iş yapar sorgulamaya başladı. Peki, Survivor Begüm kimdir? Survivor Begüm sevgilisi kim? İşte yanıtı..

Reyting rekortmeni Survivor elenen

Survivor elenen isim Begüm Yücetan oldu. 29 Şubat 2024 Perşembe akşamı ekrana gelen Survivor kim elendi merak edenler Begüm yanıtını aldı. Acun Ilıcalı’nın ekrana getirdiği rekortmen yapım Survivor All Star 2024 mücadelesinde meşalesi sönen isim Begüm oldu. Yeni bölümleriyle yola devam eden Survivor yarışında Begüm’ün elenmesiyle gözyaşları sel oldu. Peki, Survivor Begüm kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Begüm ne iş yapar? Survivor Begüm sevgilisi kim? İşte Survivor Ece Begüm Yücetan hikayesi..

SURVIVOR BEGÜM ELENDİ

Survivor Begüm elendi! Survivor All Star 2024 yarışında son bölüm kıran kırana mücadele yaşandı. Bu hafta kadın eleme düellosu yapıldı ve adaya veda eden isim Begüm Yücetan oldu. 5 kadın yarışmacının kıyasıya mücadelesinde adaya veda eden Begüm gözyaşlarına boğuldu. Survivor All Star 2024 maratonu sona eren Begüm Yücetan, “Pozitif kalmaya çalışıyorum, hayatımda da zor durumlardan kendimi pozitif kalmaya çalışarak çıkarttım. Ama tabii ki çok üzgünüm şu an. Evde otururken Survivor’da deneyimlemek istediğim çok şey vardı. Survivor’u çok seviyorum, burda olmayı çok seviyorum, çok sevdim ve bütün arkadaşlarım çok güzel destek verdiler bana kırmızı takım da. Hepsine çok teşekkür ederim hepsine” diye konuştu.

SURVIVOR ECE BEGÜM YÜCETAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Survivor All Star 2024 yarışına adını yazdıran Ece Begüm Yücetan elendi. 27 Ağustos 1988 İzmir doğumlu olan Survivor Begüm İzmir’de okudu. İlkokulu Özel Türk Kolejinde okuyan Begüm Yücetan lise hayatını Karşıyaka Lisesi’nde geçirdi. 2009 Miss Turkey güzellik yarışmasında finale kalan Begüm Yücetan 2012 yılında ekrana geken Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında yer aldı. Survivor programı sayesinde adını geniş kitlelere duyuran Survivor Begüm Yücetan sevgilisi bilinmiyor.

BEGÜM YÜCETAN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN